سال انتشار: 1399
کد COI مقاله: IRCCE08_051
زبان مقاله: فارسیمشاهده این مقاله: 544
فایل این مقاله در 8 صفحه با فرمت PDF قابل دریافت می باشد
با استفاده از پرداخت اینترنتی بسیار سریع و ساده می توانید اصل این مقاله را که دارای 8 صفحه است به صورت فایل PDF در اختیار داشته باشید.
آدرس ایمیل خود را در کادر زیر وارد نمایید:
مشخصات نویسندگان مقاله سنتز و بررسی خواص مغناطیسی نانو ذره مگنتیت
چکیده مقاله:
نانوذرات به خاطر ویژگی های منحصر به فرد خود اخیرا در صنایع مختلف از جمله رنگ، نساجی، شیمیایی، پوشش، پزشکی و... کاربرد فراوانی دارند و باعث بهبود خواص مختلفی می گردند. نانوذره مگنتیت به دلیل خاصیت فوق پارامغناطیس خود بسیار حائز اهمیت بوده و کاربرد فراوانی در حسگرها و تصویربرداری های مغناطیسی همچون MRI دارد و نحوه ی سنتز آن همیشه مورد توجه محققین در صنایع مختلف بوده است. نانوذرات فوق پارامغناطیسی محلول در آب Fe۳O۴ با قطر متوسط ۱/۷ ± ۹/۵ نانومتر توسط تجزیه حرارتی ۳(acac) Feدر MPEG سنتز می شوند. در این واکنش از MPEG به عنوان حلال، عامل کاهنده و ماده تعدیل کننده استفاده می شود. یک مزیت آشکار این روش این است که هیچ ماده کاهنده و ماده فعال سطحی دیگری لازم نیست. محصولات این واکنش با استفاده از روش های پراکندگی اشعه X، میکروسکوپ الکترونی و تبدیل فوریه طیف سنجی مادون قرمز مشخص می شوند. خصوصیات مغناطیسی با استفاده از یک دستگاه تداخل کوانتومی ارزیابی می گردند. این مطالعه به بررسی اثر افزایش دما بر اندازه و توزیع اندازه نانو ذرات مگنتیتی Fe۳O۴ می پردازد. همچنین یک سازوکار تجربی برای سنتز نانوذره Fe۳O۴ پیشنهاد می شود.
کلیدواژه ها:
کد مقاله/لینک ثابت به این مقاله
کد یکتای اختصاصی (COI) این مقاله در پایگاه سیویلیکا IRCCE08_051 میباشد و برای لینک دهی به این مقاله می توانید از لینک زیر استفاده نمایید. این لینک همیشه ثابت است و به عنوان سند ثبت مقاله در مرجع سیویلیکا مورد استفاده قرار میگیرد:https://civilica.com/doc/1197843/
نحوه استناد به مقاله:
در صورتی که می خواهید در اثر پژوهشی خود به این مقاله ارجاع دهید، به سادگی می توانید از عبارت زیر در بخش منابع و مراجع استفاده نمایید:ادای، الهه و فلاح لاله زاری، علی و دشتی ملجائی، مجید و لطیفی، محمد حسین و کرمی، آنیتا،1399،سنتز و بررسی خواص مغناطیسی نانو ذره مگنتیت،هشتمین کنفرانس بین المللی شیمی ، مهندسی شیمی و نفت،تهران،https://civilica.com/doc/1197843
در داخل متن نیز هر جا که به عبارت و یا دستاوردی از این مقاله اشاره شود پس از ذکر مطلب، در داخل پارانتز، مشخصات زیر نوشته می شود.
برای بار اول: (1399، ادای، الهه؛ علی فلاح لاله زاری و مجید دشتی ملجائی و محمد حسین لطیفی و آنیتا کرمی)
برای بار دوم به بعد: (1399، ادای؛ فلاح لاله زاری و دشتی ملجائی و لطیفی و کرمی)
برای آشنایی کامل با نحوه مرجع نویسی لطفا بخش راهنمای سیویلیکا (مرجع دهی) را ملاحظه نمایید.
مدیریت اطلاعات پژوهشی
اطلاعات استنادی این مقاله را به نرم افزارهای مدیریت اطلاعات علمی و استنادی ارسال نمایید و در تحقیقات خود از آن استفاده نمایید.
علم سنجی و رتبه بندی مقاله
مشخصات مرکز تولید کننده این مقاله به صورت زیر است:
در بخش علم سنجی پایگاه سیویلیکا می توانید رتبه بندی علمی مراکز دانشگاهی و پژوهشی کشور را بر اساس آمار مقالات نمایه شده مشاهده نمایید.
مقالات مرتبط جدید
- Chromatin dynamics as polymers
- بررسی مکانیسم عمل و سیگنالینگ استروئیدهای گیاهی
- بررسی روشهای تصفیه پسابهای نفتی و آب همراه
- فرمولاسیون پوسته کپسول سخت با سیستم رهایش در روده کوچک: حساس به Ph
- سنتز نانوصفحات اکسید گرافن به روش هامرز اصلاح شده و بررسی کاربرد های آن در زیست پزشکی
مقالات فوق اخیرا در حوزه مرتبط با این مقاله به سیویلیکا افزوده شده اند.
طرح های پژوهشی مرتبط جدید
- بررسی فرآیندهای بازیافت گاز همراه میادین نفت و فلر به منظور تولید برق در ایران
- آینده پژوهی در روغن های صنعتی و روانکارهای مورد استفاده در صنعت برق
- خبرنامه تحولات انرژی (۲۵) دوره دهم
- چالش ها و راهکارهای رونق تولید در سال ۱۳۹۸ (۳ . بخش نفت و گاز)
- چالش ها و راهکارهای رونق تولید در سال ۱۳۹۸ (۴ . صنایع پایین دستی پتروشیمی)
طرح های پژوهشی فوق اخیرا در حوزه مرتبط با این مقاله به سیویلیکا افزوده شده اند.
به اشتراک گذاری این صفحه
اطلاعات بیشتر درباره COI
COI مخفف عبارت CIVILICA Object Identifier به معنی شناسه سیویلیکا برای اسناد است. COI کدی است که مطابق محل انتشار، به مقالات کنفرانسها و ژورنالهای داخل کشور به هنگام نمایه سازی بر روی پایگاه استنادی سیویلیکا اختصاص می یابد.
کد COI به مفهوم کد ملی اسناد نمایه شده در سیویلیکا است و کدی یکتا و ثابت است و به همین دلیل همواره قابلیت استناد و پیگیری دارد.