بیمارستانهای دوستدار سالمند، گامی به سوی ارتقا سلامت سالمندان بازنشسته نیروهای مسلح -یک مطالعه مروری
- سال انتشار: 1399
- محل انتشار: پنجمین کنفرانس بین المللی بهداشت،درمان و ارتقای سلامت
- کد COI اختصاصی: HWCONF05_006
- زبان مقاله: فارسی
- تعداد مشاهده: 580
نویسندگان
مرکز تحقیقات مراقبت های پرستاری، پژوهشکده سلامت، دانشگاه علوم پزشکی بابل
مرکز تحقیقات مراقبت های پرستاری، پژوهشکده سلامت، دانشگاه علوم پزشکی بابل
چکیده
بازنسشتگان بالای سن ۶۰ سال نیروهای مسلح بعنوان بخشی از سالمندان کل جامعه محسوب می شوند که بنابر ماهیت حرفه ای خود درطول سالهای خدمت با استرسهای متعدد و فراوانی مواجه هستند. مطالعات حاکی از شیوع بیماریهای مزمن، مشکلات حرکتی، اختلالاتجسمی محدود کننده ارتباط، اختلالات روانشناختی و دردهای مزمن در این گروه از سالمندان می باشد که بدین جهت می توان آنان را درگروه سالمندان آسیب پذیر جامعه محسوب نمود. این گروه از سالمندان بخشی از دریافت کنندگان خدمات بهداشتی درمانی در بیمارستانهایتحت پوشش نیروهای مسلح هستند که بهترین سالهای عمر و زندگی خود را صرف دفاع از حاکمیت ملی، استقلال، وحدت، تمامیتارضی، امنیت و برقراری صلح و آرامش کشور نموده اند و حال با رسیدن به سنین سالمندی به لحاظ شرایط و مشکلات خاص این دوراننیازمند توجهات خاص درمانی و مراقبتی می باشند که متفاوت از بیماران جوان و میانسال است. یکی از استراتژیهای مهم و موثر در جهتارائه خدمات بهداشتی، درمانی و مراقبتی مناسب به این گروه از مددجویان ایجاد مراکز بهداشتی و درمانی دوستدار سالمند در بیمارستانهایتحت پوشش نیروهای مسلح می باشد. این مطالعه به بررسی ویژگیها و مولفه های مراکز درمانی دوستدار سالمند، نقش و اهمیت مراکزدرمانی دوستدار سالمند در ارتقا سلامت سالمندان و وضعیت کنونی بیمارستانها از نظر مولفه های دوستدار سالمند می پردازد.کلیدواژه ها
سالمند، بیمارستان دوستدار سالمند، ارتقا سلامتمقالات مرتبط جدید
- سنجش ادراک تاثیر مولفه های اقلیمی و غیرطبیعی (انسانی و معنوی) در بروز خشکسالی (مطالعه موردی: بهره برداران حوزه آبخیز قلنگان)
- New Developments in the Diagnosis and Treatment of Oral and Dental Diseases
- The Impact of Artificial Intelligence in Improving the Design and Production Process of Dental Prostheses
- Capturing Daily Life Factors To Inform Targeted Suicide Prevention Interventions For Young People
- تاثیر عصاره های طبیعی گیاهی در بهبود مسمومیت های حاد کبدی :مقاله مروری
اطلاعات بیشتر در مورد COI
COI مخفف عبارت CIVILICA Object Identifier به معنی شناسه سیویلیکا برای اسناد است. COI کدی است که مطابق محل انتشار، به مقالات کنفرانسها و ژورنالهای داخل کشور به هنگام نمایه سازی بر روی پایگاه استنادی سیویلیکا اختصاص می یابد.
کد COI به مفهوم کد ملی اسناد نمایه شده در سیویلیکا است و کدی یکتا و ثابت است و به همین دلیل همواره قابلیت استناد و پیگیری دارد.