بررسی متدولوژی مهندسی مجدد به عنوان ابزار کارآفرینی استراتژیک در سازمان ها

  • سال انتشار: 1399
  • محل انتشار: چهارمین کنفرانس بین المللی مدیریت، اقتصاد و حسابداری
  • کد COI اختصاصی: EMACONG04_008
  • زبان مقاله: فارسی
  • تعداد مشاهده: 446
دانلود فایل این مقاله

نویسندگان

فرزاد محمودی

دانشجوی دکتری مدیریت صنعتی، سیستم ها، دانشگاه آزاد اسلامی واحد قزوین

فرزاد پویان فر

دانشجوی دکترای مدیریت صنعتی - تحقیق درعملیات، دانشگاه آزاد اسلامی واحد قزوین

چکیده

امروزه، تغییرات سریع محیط کسب و کار ضرورتی اجتناب ناپذیر است. لازمه دگرگون سازی کسب و کار، انعطاف پذیری و انطباق با تغییرات محیطی است. مهندسی مجدد فرایندها، یکی از شاخص ترین راهبردها در این زمینه، می باشد چراکه دانش سازمان و مدیریت در طول دهه های اخیر تحت تاثیر نیروهایی مانند جهانی شدن، ورود تکنولوژی های جدید و افزایش رقابت دستخوش تغییرات و تحولات گوناگونی شده است . این عوامل، سازمان های امروزی را بر ان شده است تا برای رویارویی با تغییرات فزاینده محیطی به رویکردهای نوین مدیریتی مانند کارآفرینی، فرایند محوری، مشتری مداری روی بیاورند. در این میان، یکی از شاخه های اصلی کارآفرینی، سازمانی است که سهم چشم گیری در توفیق و تعالی سازمان ها دارد. کارآفرینی سازمانی فرآیندی است که شرکت طی می کند تا همه کارکنان بتوانند در نقش کارآفرین انجام وظیفه کنند و تمام فعالیت های فردی یا گروهی را به طور مستمر، سریع و متمرکز به ثمر برسانند. به نظر می رسد مهندسی مجدد توسط بسیاری از سازمان ها بعنوان پرطرفدارترین رویکرد توسعه سازمان مورد پذیرش قرار گرفته است.اما درصد بالای شکست پروژه های مهندسی مجدد، محققان را برآن داشت بیشتر از چیستی مهندسی مجدد به چگونگی این پروژه ها بپردازند و متدلوژی های مختلفی برای پیاده سازی مهندسی مجدد ارائه شد. این پژوهش درصد است با استفاده از بازبینی ادبیات تحقیق کارآفرینی سازمانی و متدلوژی های مشهور مهندسی مجدد متدلوژی جدیدی برای پیاه سازی مهندسی مجدد ارائه نمایند که توسط مدیران و مشاوران مهندسی مجدد که بدنبال پیاده سازی مهندسی مجدد می باشد می تواند مورد استفاده قرار گیرد.

کلیدواژه ها

کارآفرینی سازمانی، کارآفرینی استراتزیک، مهندسی مجدد فرایندها، مزیت رقابتی

مقالات مرتبط جدید

اطلاعات بیشتر در مورد COI

COI مخفف عبارت CIVILICA Object Identifier به معنی شناسه سیویلیکا برای اسناد است. COI کدی است که مطابق محل انتشار، به مقالات کنفرانسها و ژورنالهای داخل کشور به هنگام نمایه سازی بر روی پایگاه استنادی سیویلیکا اختصاص می یابد.

کد COI به مفهوم کد ملی اسناد نمایه شده در سیویلیکا است و کدی یکتا و ثابت است و به همین دلیل همواره قابلیت استناد و پیگیری دارد.