شناسایی و رتبه بندی ریسک های منابع انسانی در صنعت برق با رویکرد AHP-Fuzzy روش ARAS

  • سال انتشار: 1399
  • محل انتشار: چهارمین کنفرانس بین المللی مدیریت، اقتصاد و حسابداری
  • کد COI اختصاصی: EMACONG04_002
  • زبان مقاله: فارسی
  • تعداد مشاهده: 351
دانلود فایل این مقاله

نویسندگان

غلامرضا محمودی فر

دکتری مدیریت پژوهش دانشگاه لیمریک ایرلند

مجید پورمسعود

دانشجوی دکتری مدیریت مالی، دانشگاه آزاد اسلامی قم ایران

شکوه خسروی نیا

دانشجوی دکتری مهندسی صنایع، دانشگاه علم و فرهنگ تهران ایران

عادل پورقادرچوبر

مدرس گروه مهندسی صنایع، دانشگاه پیام نور گیلان ایران

چکیده

برنامه ریزی منابع انسانی ابزاری است که مدیران سازمان را مطمئن می سازد تا بهترین افراد، در زمان مناسب برای شغل های مورد نظر انتخاب شوند تا بدین وسیله سازمان ها در پیشرفت خود دچار اختلال نشوند. علیرغم توجه فزاینده به این حوزه تحقیقاتی در سال های اخیر، منابع انسانی اکثرا باعنوان سرمایه های مولد ارزش در نظر گرفته شده و مدیریت ریسک های مرتبط با آن به طور نظام مند بررسی نشده است. منظور از ریسک های بخش منابع انسانی عدم قطعیت ناشی از تغییر در طیف وسیعی از مسائل مرتبط با مدیریت منابع انسانی، که بر توانایی سازمان برای تحقق اهداف استراتژیک و عملیاتی آن تاثیرگذار است می باشد. با توجه به اینکه هر سازمان به واسطه نیروی انسانی خود می تواند به اهدافی که برای خود تعیین نموده است دست یابد. روشن است هرچه مدیران در تامین نیروی انسانی مناسب و کارآمد و به کارگیری آن ها در جای مناسب بهتر عمل نمایند، به نتایج عملکردی بهتری دست خواهند یافت. این مهم تنها از طریق برنامه ریزی مناب و پیش بینی عدم قطعیت ناشی از ریسک های نیروی انسانی محقق خواهد شد تا به واسطه آن اقدامات لازم جهت کاهش اثرات منفی آن ها صورت پذیرد. از این رو در این پژوهش پس از شناسایی ریسک های منابع انسانی در صنعت برق طبق نظر خبرگان به ارزیابی فازی پرداختیم و در نهایت با استفاده از روش ARAS ریسک های شناسایی شده را رتبه بندی نمودیم.

کلیدواژه ها

منابع انسانی، ارزیابی ریسک، رویکرد فازی، روش ARAS

مقالات مرتبط جدید

اطلاعات بیشتر در مورد COI

COI مخفف عبارت CIVILICA Object Identifier به معنی شناسه سیویلیکا برای اسناد است. COI کدی است که مطابق محل انتشار، به مقالات کنفرانسها و ژورنالهای داخل کشور به هنگام نمایه سازی بر روی پایگاه استنادی سیویلیکا اختصاص می یابد.

کد COI به مفهوم کد ملی اسناد نمایه شده در سیویلیکا است و کدی یکتا و ثابت است و به همین دلیل همواره قابلیت استناد و پیگیری دارد.