بررسی عملکرد فونداسیون رادیه ، رادیه مرکب و گروه شمع تحت بار زلزله

  • سال انتشار: 1390
  • محل انتشار: اولین کنفرانس بین المللی ساخت ساز شهری در مجاورت گسل های فعال
  • کد COI اختصاصی: ICCVAF01_040
  • زبان مقاله: فارسی
  • تعداد مشاهده: 3170
دانلود فایل این مقاله

نویسندگان

علی اکبری

دانشجوی کارشناسی ارشد ژئوتکنیک دانشگاه صنعتی امیرکبیر

ابوالفضل اسلامی

دانشیار دانشکده مهندسی عمران دانشگاه صنعتی امیرکبیر

چکیده

پی های عمیق جهت کنترل نشست های کلی و تفاضلی پی تحت بارهای سنگین سازه ای و بهبود ظرفیت باربری پی مورد استفاده قرار میگیرند اما به تدریج با افزایش ارتفاع سازه ها استفاده از پی های عمیق به صورت رادیه مرکب و گروه شمع جهت کنترل واژگونی و مقابله با بارهای برشی ناشی از زلزله بیش از پیش مورد توجه قرارگرفت دراین مقاله به بررسی عملکرد سه سیستم پی رادیه، رادیه مرکب و گروه شمع تحت بار زلزله پرداخته میشود و هدف تاکید بر لزوم استفاده از پی های رادیه مرکب رادیه شمع جهت مقابله با بارهای جانبی نظیر زلزله می باشد جهت بررسی اندرکنش خاک پی سازه از نرم افزار اجزای محدوده ABAQUS استفاده شده است خاک مورد مطالعه از نوع رسی و با مدل رفتاری مور کولمب می باشد که جهت در نظر گرفتن شرایط زهکشی نشده تحت بار دینامییک از پارامتر مقاومت برشی زهکشی نشده Cu استفاده شدها ست.

کلیدواژه ها

اندرکنش خاک، پی سازه ، شتاب نگاشت، زلزله ، نشست پذیری

مقالات مرتبط جدید

اطلاعات بیشتر در مورد COI

COI مخفف عبارت CIVILICA Object Identifier به معنی شناسه سیویلیکا برای اسناد است. COI کدی است که مطابق محل انتشار، به مقالات کنفرانسها و ژورنالهای داخل کشور به هنگام نمایه سازی بر روی پایگاه استنادی سیویلیکا اختصاص می یابد.

کد COI به مفهوم کد ملی اسناد نمایه شده در سیویلیکا است و کدی یکتا و ثابت است و به همین دلیل همواره قابلیت استناد و پیگیری دارد.