آسیب های اجتماعی مبتنی بر عوامل فردی، موثر بر فقر اقتصادی از دیدگاه اسلام

  • سال انتشار: 1399
  • محل انتشار: اولین همایش ملی روان شناسی بالینی کودک و نوجوان
  • کد COI اختصاصی: CPCAUMA01_272
  • زبان مقاله: فارسی
  • تعداد مشاهده: 490
دانلود فایل این مقاله

نویسندگان

سیف اله مدبر چهاربرج

استادیار گروه حقوق دانشگاه محقق اردبیلی

علی مدبر چهاربرج

کارشناسی ارشد مدیریت کسب و کار دانشگاه محقق اردبیلی

لیلا مدبر چهاربرج

کارشناس ارشد حقوق خصوصی دانشگاه آزاد اسلامی

چکیده

رشد اقتصادی همگام با رشد و تعالی معنوی ،همراه با حرکت در مسیر تکاملی شایسته مقام و منزلت انسان لحاظ گردیده و در تعالیم قران کریم واحادیث معصومین علیه السلام بسیار به آن تاکید شده است. انسان، منشا هرگونه تغییری است، بدون تغییر در باورها و بینش ها، امیال و آرزوها، امکان تو سعه ی اقتصادی فراهم نمی شود. باتوجه به این که هدف گذاری در نظام های اقت صادی موجود در جهان متنا سب افکار وعقائد وایدیولوژی آنها ست، که صرفا در جهت دستیابی به اهداف مادی و دنیویی ا ست، بنابرین هرگونه الگوی تو سعه اقتصادی در کشورهای ا سلامی باید ، باتوجه به بافت مذهبی آنها، باید طراحی و تدوین شــود. این مهم تحقیق بیشــتری را در این زمینه می طلبد، در این پژوهش با اســتفاده از آیات وروایات از معصــومین (ع) می توانیم ویژگی های توسعه وآسیب های اقت صادی را در جوامع اسلامی تهیه و تدوین کرده و به اجرا بگذاریم. در این تحقیق به جهت گستردگی موضوع تنها به بررسی جایگاه فقر در اسلام با محوریت روایات اهل بیت علیهم السلام خواهیم پرداخت.

کلیدواژه ها

فقراقتصادی، ثروت، روایت، آسیب اجتماعی، پیامبر خاتم (ص)، علی (ع)

مقالات مرتبط جدید

اطلاعات بیشتر در مورد COI

COI مخفف عبارت CIVILICA Object Identifier به معنی شناسه سیویلیکا برای اسناد است. COI کدی است که مطابق محل انتشار، به مقالات کنفرانسها و ژورنالهای داخل کشور به هنگام نمایه سازی بر روی پایگاه استنادی سیویلیکا اختصاص می یابد.

کد COI به مفهوم کد ملی اسناد نمایه شده در سیویلیکا است و کدی یکتا و ثابت است و به همین دلیل همواره قابلیت استناد و پیگیری دارد.