اهمیت اقتصادی بیوتکنولوژی در حوزه های مختلف
- سال انتشار: 1388
- محل انتشار: همایش منطقه ای غذا و بیوتکنولوژی
- کد COI اختصاصی: RCFBIO01_093
- زبان مقاله: فارسی
- تعداد مشاهده: 1630
نویسندگان
دانشجوی کارشناسی ارشداصلاح نباتات دانشگاه ایلام
دانشگاه آزاد اسلامی واحد کرمانشاه
دانش آموخته کارشناسی زراعت و اصلاح نباتات دانشگاه رازی کرمانشاه
دانش آموخته کارشناسی زراعت و اصلاح نباتات دانشگاه رازی کرمانشاه
چکیده
اگر چه سابقهٔ فعالیت در عرصهٔ بیوتکنولوژی نوین در کشور به بیش از دو دهه می رسد و در این مدت اقداماتی نیز برای بهره گیری از این فناوری انجام شده است، اما باید بررسی شود که این اقدامات تا چه میزان بر مبنای نیازها و مزیت های نسبی کشور بوده اند. چنین می نماید که روند حرکت بیوتکنولوژی در کشور مطابق با سیاست های تعدادی از کشورهای پیشرفته بوده و سیاست بومی و ملی در این خصوص وجود نداشته است .ایجاد یک سری از مو جهای مقطعی در کشور همچون تهیهٔ نهال خرما، تولید واکسن هپاتیت، تولید اینترفرون، تولید هورمون رشد و غیره نشانهٔ این تأثیرپذیری و دنبال هروی مطلق از جریانات بین المللی است. لازم به ذکر است که اغلب این موارد از سطح دانش و تکنولوژی نسبتاً ساد های برخوردار هستند و کشور نیز در این زمینه ها از مزیت نسبی مناسبی برخوردار است. البته از آنجایی که بیوتکنولوژی یک فناوری است تا علم، بنابراین تأکید مطلب حاضر بر توان تولید و صنعتی کردن حوزه های ذکر شده است تا انجام تحقیقات بنیادی و تولید علم در این تحقیق سعی شده تا اهمیت اقتصادی بیو تکنولوژی در زمینه های علوم دامی - تولید واکسن های حیوانی- صنایع تخمیری – فرآوردهها و تولیدات میکروبی – بیوتکنولوژی غدایی – بیو تکنولوژی دریایی – گیاهان دارویی – جنگل و مرتع و باغبانی به طور کامل شرح داده و نتیجه گیری شود.کلیدواژه ها
بیو تکنولوژی – اهمیت اقتصادی – حوزه های کشاورزیمقالات مرتبط جدید
اطلاعات بیشتر در مورد COI
COI مخفف عبارت CIVILICA Object Identifier به معنی شناسه سیویلیکا برای اسناد است. COI کدی است که مطابق محل انتشار، به مقالات کنفرانسها و ژورنالهای داخل کشور به هنگام نمایه سازی بر روی پایگاه استنادی سیویلیکا اختصاص می یابد.
کد COI به مفهوم کد ملی اسناد نمایه شده در سیویلیکا است و کدی یکتا و ثابت است و به همین دلیل همواره قابلیت استناد و پیگیری دارد.