اثر خشک کردن کنترلی خاک در هنگام پرشدن دانه های گندم درتکامل دانه ها وتاثیر آن در کیفیت نان

  • سال انتشار: 1388
  • محل انتشار: همایش منطقه ای غذا و بیوتکنولوژی
  • کد COI اختصاصی: RCFBIO01_003
  • زبان مقاله: فارسی
  • تعداد مشاهده: 762
دانلود فایل این مقاله

نویسندگان

هومن شیروانی

کرمانشاه.خیابان خیام کوی آبان پلاک ۱۳

چکیده

استفاده سنگین و زیاد از کود شیمیاییN دوره ی تکامل را در گندم به تعویق می اندازه و باعث کندی پرشدن دانه ودر نتیجه داشتن یک خرمن با شاخص پایین می شود. این تحقیق برسی می کند که آیا دوره ی تکامل به وسیله خشک کردن کنترلی خاک مرحله ی اخیر پرشدن دانه ها، پیشرفت خواهد کرد یا نه و آیا این پیشرفت ها می تواند سبب تحریک بهترC ذخیره شده در دانه شود. خشک کردن کنترلی خاک 9 روز بعد از شکوفه دادن تا دوره ی بلوغ تحمیل شده است. پتانسیل آبی برگ و قدرت رسانی برای عملیات های خشک کنندگی خاک در طی روز در پایین ترین حد بوده است اما به صورت کامل هر روز صبح زود احیا می شود. نرخ فتوسنتز و حجم کلروفیل و برگ های پرچمی در عملیات های خشک کردن خاک سریع تر از حالت سیرابی، کاهش می یابد که نشان دهنده این است که خشک کردن خاک دوره ی تکامل را پیشرفت می دهد کربوهیدرات بی قاعده و بدون ساختار در ساقه و پوشش در زمان بلوغ به شدت کاهش می یابد وC ثابت از برگ های پرچمی به دانه، و شاخص محصول نهایی بطور قابل ملاحظه ای بوسیله ی خشک کردن خاک افزایش می یابد. خشک کردن زمین بازده دانه ها را درHN بصورت کامل افزایش داده است نتیجه می گیریم که دوره ی پیری(تکامل) بوسیله ی خشک کردن خاک بطور کنترل شده و آن هم در هنگام پر شدن دانه ها تحریک می شوند(ترغیب می شوند) که میتواند تحریکات مجدد یکسان سازی را در دانه ها ترقی دهد پرشدن دانه ها را تسریع کند و بازده را در این موارد که دوره ی پیری به طرز نامطلوبی به وسیله ی استفاده ی زیاد از نیتروژن به تاخیر افتاده است افزایش دهد.

کلیدواژه ها

گندم، دانه، کربوهیدرات، گلوتن

مقالات مرتبط جدید

اطلاعات بیشتر در مورد COI

COI مخفف عبارت CIVILICA Object Identifier به معنی شناسه سیویلیکا برای اسناد است. COI کدی است که مطابق محل انتشار، به مقالات کنفرانسها و ژورنالهای داخل کشور به هنگام نمایه سازی بر روی پایگاه استنادی سیویلیکا اختصاص می یابد.

کد COI به مفهوم کد ملی اسناد نمایه شده در سیویلیکا است و کدی یکتا و ثابت است و به همین دلیل همواره قابلیت استناد و پیگیری دارد.