یافته های نوین در زیست چینه نگاری سازند آسماری در برش سپید دشت واقع در جنوب باختر درود

  • سال انتشار: 1390
  • محل انتشار: دومین همایش علوم زمین و نکوداشت استاد پیشگام علم زمین شناسی ایران دکتر عبدالکریم قریب
  • کد COI اختصاصی: GEOSYMAIAU02_272
  • زبان مقاله: فارسی
  • تعداد مشاهده: 1034
دانلود فایل این مقاله

نویسندگان

پروانه روزبهانی

استادیار گروه زمین شناسی دانشگاه آزاد اسلامی واحد خرم آباد

فاطمه پرویزی

دانشجوی کارشناسی ارشد زمین شناسی دانشگاه آزاد اسلامی واحد خرم آباد

چکیده

در این تحقیق ضخامت سازند آسماری در برش مورد مطالعه 124/70 متر بوده عمدتا از سنگ آ]ک و سنگ آهک رسی تشکیل شده است مرز زیرین این سازند با سازندآهکی شهبازیان بصورت ناپیوستگی فرسایشی disconformity و مرز بالایی آن با سازند گچساران بصورت هم شیب و تدریجی است براساس مطالعاتصورت گرفته 39 جنس و 17 گونه فرامینیفرای بنتیک 3 جنس و 2 گونه فرامینیفرای پلاژیک و دو زون زیستی تجمعی Assemblage zone برای آن در نظر گرفته شد که عبارتند از : - Miogypsina -Miogypsinoides Archaias Ass.zone - Meandropsina iranica- Borelis melo curdica- Elphidium Ass.zone براین اساس سن سازند آسماری در برش مورد مطالعه آکی تنین تابوریگالین بوده و زونهای زیستی معرفی شده با قسمت آسماری میانی تا بالایی که توسط توماس Thomas, 1948 1949 تعریف شده است مترادف می باشد.

کلیدواژه ها

زیست چینه نگاری، سازند آسماری ، برش سپیددشت، درود

مقالات مرتبط جدید

اطلاعات بیشتر در مورد COI

COI مخفف عبارت CIVILICA Object Identifier به معنی شناسه سیویلیکا برای اسناد است. COI کدی است که مطابق محل انتشار، به مقالات کنفرانسها و ژورنالهای داخل کشور به هنگام نمایه سازی بر روی پایگاه استنادی سیویلیکا اختصاص می یابد.

کد COI به مفهوم کد ملی اسناد نمایه شده در سیویلیکا است و کدی یکتا و ثابت است و به همین دلیل همواره قابلیت استناد و پیگیری دارد.