تجزیه و تحلیل حالت استقرار و تکنیک های ارتباط ایمن در شبکه بیسیم سلولی نسل پنجم

  • سال انتشار: 1399
  • محل انتشار: چهارمین کنفرانس بین المللی تحقیقات بین رشته ای در مهندسی برق، کامپیوتر، مکانیک و مکاترونیک در ایران و جهان اسلام
  • کد COI اختصاصی: ECMM04_071
  • زبان مقاله: فارسی
  • تعداد مشاهده: 491
دانلود فایل این مقاله

نویسندگان

محمدرضا فرض اللهی

گروه مهندسی کامپیوتر، موسسه آموزش عالی مقدس اردبیلی، اردبیل، ایران

فرید سروری

گروه مهندسی کامپیوتر، واحد اردبیل، دانشگاه آزاد اسلامی، اردبیل، ایران

آیدین مولازاده

گروه صنعتی ملی، تهران، ایران

عباس میرزایی

گروه مهندسی کامپیوتر، واحد اردبیل، دانشگاه آزاد اسلامی، اردبیل، ایران

چکیده

شبكه های بی سیم نسل پنجم در واقع تكنولوژی سلولی نسل پنجم و دنباله استانداردهای نسل سوم و نسل چهارم است.هدف و ایده اصلی فناوری، بالابردن استانداردهای تكنولوژی و سرعت نسل چهارم است. با تكامل سرویس های موبایلاز سرویس های صوتی سنتی به سرویس های داده تلفن همراه، خدمات بی سیم پرسرعت در همه جا به یک وظیفه اصلیتبدیل شده است که شبكه های تلفن همراه نسل جدید با آن روبرو هستند و قطعا دچار چالش هایی نیز خواهند بود. یكیاز اهداف این مطالعه بررسی تكنیک ها و الگوریتم های مختلف امنیت داده ها برای ارزیابی عملكرد مقیاس پذیر دستگاه هایارتباطی در حالت شبكه بی سیم نسل پنجم است. با هدف نیاز به سیستم های نسل پنجم برای پاسخگویی به نیازهایارتباطات پرسرعت محیط تلفن همراه، عواملی را که بر کیفیت ارتباطات در سناریوهای تلفن همراه تأثیر می گذارند،بررسی شده است. در این مقاله مروری برخی الگوریتم های مربوط به حالت استقرار و ارتباط ایمن در شبكه های بی سیمنسل پنجم را بررسی کردیم. نقاط ضعف و قوت را موررد تحلیل قرار دهیم و در نهایت برخی نتایج به دست آمده را بهشما ارائه می کنیم.

کلیدواژه ها

شبکه هاي بی سيم، اینرتنت نسل پنجم، شبکه هاي بی سيم نسل پنجم، توپولوژي شبکه نسل پنجم، ارتباط ایمن در شبکه نسل پنجم

مقالات مرتبط جدید

اطلاعات بیشتر در مورد COI

COI مخفف عبارت CIVILICA Object Identifier به معنی شناسه سیویلیکا برای اسناد است. COI کدی است که مطابق محل انتشار، به مقالات کنفرانسها و ژورنالهای داخل کشور به هنگام نمایه سازی بر روی پایگاه استنادی سیویلیکا اختصاص می یابد.

کد COI به مفهوم کد ملی اسناد نمایه شده در سیویلیکا است و کدی یکتا و ثابت است و به همین دلیل همواره قابلیت استناد و پیگیری دارد.