ردیابی حداکثر توان و بهینه نمودن روش اغتشاش و مشاهده در سلول خورشیدی

  • سال انتشار: 1399
  • محل انتشار: چهارمین کنفرانس بین المللی تحقیقات بین رشته ای در مهندسی برق، کامپیوتر، مکانیک و مکاترونیک در ایران و جهان اسلام
  • کد COI اختصاصی: ECMM04_026
  • زبان مقاله: فارسی
  • تعداد مشاهده: 429
دانلود فایل این مقاله

نویسندگان

علی بدیعی

مربی دپارتمان برق، آموزشکده فنی دختران نیشابور، دانشگاه فنی و حرفه ای استان خراسان رضوی، ایران

ایوب اسدی

مربی دپارتمان برق، آموزشکده فنی پسران سمنان، دانشگاه فنی و حرفه ای استان سمنان، ایران

چکیده

سیستم فتوولتاییک (PV) با توجه به شرایط ویژه آن که سازگار با محیط زیست و دائمی بودن انرژی خورشید می باشد. از این رو یافتن حداکثر توان جهت بهره برداری هرچه بیشتر از نظر صنعت برق اهمیت دارد، از آنجایی که توان خروجی آرایه های خورشیدی وابسته به شدت تابش، دما و ولتاژ پایانه می باشد کنترل نقطه کار آن ها به منظور جذب حداکثر توان از اهمیت زیادی برخوردار است. در این مقاله ابتدا روش مشاهده و اغتشاش مرسوم (P&O) بررسی شده و سپس یک روش تغییر یافته P&O جهت قرار دادن نقطه کار PV در نقطه حداکثر توان پیشنهاد گشته است و از نرم افزار atlab/Simulink برای شبیه سازی استفاده شده است.

کلیدواژه ها

سلول خورشیدی، روش اغتشاش

مقالات مرتبط جدید

اطلاعات بیشتر در مورد COI

COI مخفف عبارت CIVILICA Object Identifier به معنی شناسه سیویلیکا برای اسناد است. COI کدی است که مطابق محل انتشار، به مقالات کنفرانسها و ژورنالهای داخل کشور به هنگام نمایه سازی بر روی پایگاه استنادی سیویلیکا اختصاص می یابد.

کد COI به مفهوم کد ملی اسناد نمایه شده در سیویلیکا است و کدی یکتا و ثابت است و به همین دلیل همواره قابلیت استناد و پیگیری دارد.