عملکرد مدارس هوشمند مالزی و مقایسه آن با مدارس هوشمند ایران کرمانشاه

  • سال انتشار: 1388
  • محل انتشار: همایش شیوه های نوین در مدیریت مدارس در هزاره سوم
  • کد COI اختصاصی: SMMSMTM01_034
  • زبان مقاله: فارسی
  • تعداد مشاهده: 4396
دانلود فایل این مقاله

نویسندگان

شریفه حق شناس

کارشناس ارشد تکنولوژی آموزشی

چکیده

از اواخر دهه ی پنجاه میلادی تحولی در جهان آغاز شد که بعدها آن را موج سوم نام نهادند از آن زمان تاکنون فناوری اطلاعات به عنوان راهبرد هدایت گر این موج پیشگام پیوسته ابداعات نوینی را برای بشر به ارمغان آورده است فناوری اطلاعات و ارتباطات را میتوان به عنوان ابزاری نیرومند برای ارتقا کیفیت و کارایی آموزش مورد استفاده قرار داد تلفیق فناوری اطلاعات و ارتباطات با اموزش و سیستم یادگیری یک فرایند چندوجهی و پیچیده است تنها امر مداوم ثابت دراین فرایند تغییر است بالاترین میزان موفقیت در امر استفاده از فناوری اطلاعات و ارتباطات در یادگیری زمانی حاصل می شود که ازسردرگمی و بهت زدگی درمورد فناوری اطلاعات و ارتباطات خارج شویم و ذهن و احساس خود را بر شگفتی های یادگیری متمرکز کنیم فناوری با ارائه مجموعه ی متنوعی شیوه های آموزشی و یادگیری دانش را برای کسب آگاهی در زمینه مورد علاقه شان تشویق می کند و یادگیری معنی دار را میسر می سازد. افخمی 1385ص 10 تاسیس مدارس هوشمند یکی از راهکارهای اتخاذ شده در پاسخگویی به نیازهای نوین امروزی می باشد.

کلیدواژه ها

مدارس هوشمند، فناوری اطلاعات و ارتباطات، مالزی

مقالات مرتبط جدید

اطلاعات بیشتر در مورد COI

COI مخفف عبارت CIVILICA Object Identifier به معنی شناسه سیویلیکا برای اسناد است. COI کدی است که مطابق محل انتشار، به مقالات کنفرانسها و ژورنالهای داخل کشور به هنگام نمایه سازی بر روی پایگاه استنادی سیویلیکا اختصاص می یابد.

کد COI به مفهوم کد ملی اسناد نمایه شده در سیویلیکا است و کدی یکتا و ثابت است و به همین دلیل همواره قابلیت استناد و پیگیری دارد.