بررسی مقاومت فشاری بتن ضایعاتی در سنین مختلف
- سال انتشار: 1399
- محل انتشار: ششمین کنفرانس بین المللی مکانیک، ساخت، صنایع و مهندسی عمران
- کد COI اختصاصی: MMICONF06_032
- زبان مقاله: فارسی
- تعداد مشاهده: 344
نویسندگان
کارشناس ارشد عمران - مدیریت ساخت
چکیده
حجم بالای تولید پسماندهای عمرانی در بخش های مسکونی و غیرمسکونی سبب شده تا محققین همواره به دنبال راهکارهایی اجرایی جهت شناسایی و بازیافت ضایعات تولیدی بوده تا بتوانند به حفظ محیط زیست که میراث هر نسل برای نسل بعد می باشد کمک کنند. مطالعات انجام شده نشان داد که بخش عظیمی از ضایعات موجود به دلیل نیروهای دینامیکی وسایل نقلیه ریلی بر سنگ های بالاست به کار رفته در زیرسازی خطوط ریلی بوده است و با توجه به اینکه این ماده به طور طبیعی از معادل استخراج می گردد، می توان برای بازیافت در ساخت بتن نیز مورد استفاده قرار گیرد. در این تحقیق تلاش شده از ضایعات بالاست برای جایگزینی درشت دانه ها مصرفی در بتن استفاده شود. برای این منظور 3 طرح اختلاط شاهد، با ضایعات بالاست و با ضایعات و میکروسیلیس در آزمایشگاه ساخته شد و مقادیر مقاومت فشاری در سنین 7، 28 و 90 روز تعیین شد. نتایج نشان داد که روند افزایش مقاومت فشاری بتن شاهد 28 روزه 43 درصد و 90 روزه 86 درصد بوده و بتن بالاست دار روند افزایش مقاومت فشاری 28 روزه 47 درصد و 90 روزه 90 درصد و بتن بالاست دار با میکروسیلیس 28 روزه 46 درصد و 90 روزه 83 درصد می باشد.کلیدواژه ها
مواد ضایعاتی، بالاست، زیرسازی خطوط ریلی، مقاومت فشاری، میکروسیلیسمقالات مرتبط جدید
- نهان کاوی صوتی براساس مدل psychoacoustic معکوس شنیداری انسان
- اهمیت و جایگاه هوش مصنوعی و لجستیک بحران در حملات بیوتروریستی
- بهینه سازی سبد سهام بورس اوراق بهادار تهران با استفاده از الگوریتم ژنتیک
- بررسی چالش های امنیتی و راهکارهای آن در پایگاه داده های NoSQL و کلان داده ها
- طراحی مدل تخصیص هواپیماها به مسیر جهت حداکثر کردن سود مورد انتظار با در نظر گیری عدم قطعیت در تقاضا
اطلاعات بیشتر در مورد COI
COI مخفف عبارت CIVILICA Object Identifier به معنی شناسه سیویلیکا برای اسناد است. COI کدی است که مطابق محل انتشار، به مقالات کنفرانسها و ژورنالهای داخل کشور به هنگام نمایه سازی بر روی پایگاه استنادی سیویلیکا اختصاص می یابد.
کد COI به مفهوم کد ملی اسناد نمایه شده در سیویلیکا است و کدی یکتا و ثابت است و به همین دلیل همواره قابلیت استناد و پیگیری دارد.