بررسی راهکارهای امنیتی مبتنی بر بلاک چین در اینترنت اشیا

  • سال انتشار: 1399
  • محل انتشار: دهمین کنفرانس ملی مهندسی برق، کامپیوتر و مکانیک
  • کد COI اختصاصی: ECME10_028
  • زبان مقاله: فارسی
  • تعداد مشاهده: 859
دانلود فایل این مقاله

نویسندگان

نیلوفر لهراسبی

دانشجوی کارشناسیارشد موسسه آموزش عالی مارلیک

رامین علی آبادیان

عضو هیئت علمی موسسه آموزش عالی مارلیک

پوریا خدابنده

عضو هیئت علمی موسسه آموزش عالی مارلیک

چکیده

اینترنت اشیا۱ یکی از فناوریهای پرکاربرد در جهان امروز است. توسعه و رشد سریع کاربردهای اینترنت اشیا، مفاهیم امنیتـی را حائز اهمیت بیشتری میکند. ترکیب اینترنت اشیا و بلاک چین۲ توانسته است به پدیدار شدن تحولـاتی ارزشـمند در جهـان فناوری بیانجامد. بسیاری بر این عقیده هستند که دو تکنولوژی نوپا IoT و بلاکچین باعث انقلابی شگرف در محیط اطـراف مـا خواهند شد. IoT یک اصطلاح برای توصیف گسترش مستمر دستگاه های همیشه آنلاین و جمع آوری داده هـا در کـار و زنـدگی شخصی ما است. بلاک چین یک روش قابل تایید، امن و دائمی جهت ثبت اطلاعات پردازش شده توسط دستگاهای هوشمند در IoT است. در این مقاله، بررسی کاملی در مورد چگونگی انطباق بلاک چین با نیازهای خاص اینترنت اشـیا بـه منظـور توسـعه کاربردهای IoT مبتنی بر بلاک چین ارائه شده است. همچنین چالشهای مختلفی برای بلاکچین و امنیـت در اینترنـت اشـیا مورد بررسی قرار گرفته است.

کلیدواژه ها

بلاک چین، امنیت، اینترنت اشیا، چالشهای امنیتی.

اطلاعات بیشتر در مورد COI

COI مخفف عبارت CIVILICA Object Identifier به معنی شناسه سیویلیکا برای اسناد است. COI کدی است که مطابق محل انتشار، به مقالات کنفرانسها و ژورنالهای داخل کشور به هنگام نمایه سازی بر روی پایگاه استنادی سیویلیکا اختصاص می یابد.

کد COI به مفهوم کد ملی اسناد نمایه شده در سیویلیکا است و کدی یکتا و ثابت است و به همین دلیل همواره قابلیت استناد و پیگیری دارد.