نگرشی برخاستگاه هنری معماری رمانتیك وتاثیر آن برمعماری ایران
- سال انتشار: 1399
- محل انتشار: سومین کنفرانس ملی نوآوری در مهندسی معماری و شهرسازی
- کد COI اختصاصی: IUREB03_005
- زبان مقاله: فارسی
- تعداد مشاهده: 476
نویسندگان
استادیار و عضو هیئت علمی دانشکده معماری، شهرسازی و هنر دانشگاه ارومیه
دانشجوی کارشناسی ارشد مهندسی معماری دانشگاه ارومیه
دانشجوی کارشناسی ارشد مهندسی معماری دانشگاه ارومیه
دانشجوی کارشناسی ارشد مهندسی معماری دانشگاه ارومیه
چکیده
در بين مكاتب هنري و تحولات هنري غرب ، سبك رمانتيسم سبكي اروپايي وتاريخي است كه در فرهنگ و تمدن اروپا مسيري تاريخي را دردوره ي رنسانس و روشنگري طي مي كند و به وضعيت فرهنگي و اجتماعي گسترده و همه گيري مي رسد و در گذر از عصر كلاسيك به مدرن در اواخر قرن هجدهم و اوايل قرن نوزدهم ميلادي به اوج خود مي رسد. سفرهاي اروپاييان به ايران و فرستادن دانش آموختگان ايراني به اروپا براي تحصيل و يادگيري دانش هاي جديد و ...باعث عجين شدن اين سبك در معماري ايران شد . هر عنصر رمانتيك محصول نوعي خيال انديشي و روحيه نابسامان است . از اين جهت طرفداران اين مكتب تاكيد دارند كه براي فهميدن و عمق نگري هرچه بيشتر درآثار هنري بايد ضوابط و ويژگي هاي دست و پاگير كلاسيك را كنار بگذارند و يك اثرهنري وقتي واجد ارزش مي گردد كه با "روح زمانه ي "خود سازگار باشد . با بررسي سير تاريخي رمانتيسم درمعماري اروپا و ايران دراين مقاله درمي يابيم كه اين سبك چگونه در انگلستان اغاز مي شودو باتوجه به شواهد موجود از مدارك تاريخي در ايران با روح معماري ايراني عجين مي شودکلیدواژه ها
معماري رمانتيك ، معماري معاصر ايران ، معماري دوران پهلويمقالات مرتبط جدید
- ارزیابی تاثیر فناوریهای نوین دیجیتال (BIM)، هوش مصنوعی و اینترنت اشیا بر بهبود بهره وری و کاهش ریسک در پروژه های ساخت و ساز ایران مطالعه) مورردی اداره کل نوسازی شهر تهران منطقه (۸)
- سازه های مقاوم هوشمند جهت بهینه سازی مصرف انرژی با محوریت زیست محیطی
- درآمدی بر امکان حضور رهنمودهای باغسازی معماری اسلامی در پیشبرد طراحی منظر معاصر
- باغسازی در معماری اسلامی؛
- شناسایی ریسکهای موثر در پیشرفت فیزیکی پروژه های ساخت به روش بهترین بدترین فازی
اطلاعات بیشتر در مورد COI
COI مخفف عبارت CIVILICA Object Identifier به معنی شناسه سیویلیکا برای اسناد است. COI کدی است که مطابق محل انتشار، به مقالات کنفرانسها و ژورنالهای داخل کشور به هنگام نمایه سازی بر روی پایگاه استنادی سیویلیکا اختصاص می یابد.
کد COI به مفهوم کد ملی اسناد نمایه شده در سیویلیکا است و کدی یکتا و ثابت است و به همین دلیل همواره قابلیت استناد و پیگیری دارد.