مطالعه تطبیقی شعر و ادبیات کردی در دوره قبل و بعد از اسلام

  • سال انتشار: 1399
  • محل انتشار: ششمین همایش بین المللی مطالعات زبان و ادبیات در جهان اسلام
  • کد COI اختصاصی: LCONF06_132
  • زبان مقاله: فارسی
  • تعداد مشاهده: 337
دانلود فایل این مقاله

نویسندگان

سنا کریمی

دانشجوی کارشناسی، دانشگاه فرهنگیان کردستان، پردیس شهیده بنت الهدی صدر سنندج

چکیده

بنابه نظر برخی زبان شناسان و شرق شناسان، قبایل ماد و پارس همزبان بوده و هر دو به یک گویش سخن می گفته اند.تئودور نولد که خاور شناس آلمانی، معتقد است که زبان مادی بدون شک خویشاوندی بسیار نزدیکی با زبان پارسی با ستانداشتته است. اکنون براثر کاوش در مناطق غرب ایران در تپه هگمتانه آثاری از مادها به دست آمده است که موید سخنپروفسور ن. مکنزی است که می گوید در نظر اول و به احتمال زیاد می توان انتظار داشت که منظور از زبان مادی همان زبانکردی باشد. همچنین به فرمایش جهان آرا زبان های دنیا به شکل طبیعی در حال تغییر و تحول هستند و هر زبانی در طیتاریخ حیات خودش روند تکمیل یا از بین رفتن را می پیماید و خیلی از زبان های دنیا را می بینیم که حالات اولیە خود را ازدست دادە و تغییرات جدی کرده اند. خیلی ها هم کاملاً از بین رفته اند. لذا با توجه به این مقدمه هدف پژوهش حاضر بررسیمطالعه تطبیقی شعر و ادبیات کردی در دوره قبل و بعد از اسلام می باشد تا بررسی ود تا چه حد در دوره قبل و بعد اسلامدستخوش تغییرات شده است.

کلیدواژه ها

مطالعه تطبیقی، شعر کردی، ادبیات کردی، اسلام

مقالات مرتبط جدید

اطلاعات بیشتر در مورد COI

COI مخفف عبارت CIVILICA Object Identifier به معنی شناسه سیویلیکا برای اسناد است. COI کدی است که مطابق محل انتشار، به مقالات کنفرانسها و ژورنالهای داخل کشور به هنگام نمایه سازی بر روی پایگاه استنادی سیویلیکا اختصاص می یابد.

کد COI به مفهوم کد ملی اسناد نمایه شده در سیویلیکا است و کدی یکتا و ثابت است و به همین دلیل همواره قابلیت استناد و پیگیری دارد.