تکنیکهای مختلف اندازه گیری کارگاهی مقاومت ویژه الکتریکی بتن

  • سال انتشار: 1390
  • محل انتشار: اولین همایش بین المللی بتن های ناتراوا - مخازن ذخیره آب شرب
  • کد COI اختصاصی: NCNOCWST01_188
  • زبان مقاله: فارسی
  • تعداد مشاهده: 2029
دانلود فایل این مقاله

نویسندگان

غلامرضا قهرمانی

عضو هیات علمی دانشگاه ملایر

محسن تدین

عضو هیات علمی دانشگاه بوعلی سینا

علیرضا آذریون

عضو هیات علمی دانشگاه ملایر

چکیده

مقاومت ویژه الکتریک ی بتن، از مهم ترین پارامترهای مربوط به پیل خوردگی به شمار می رود . با بالا رفتن مقاومت ویژه الکتریکی، ازجریان خوردگی عبوری از مناطق آندی و کاتدی روی میلگردکاسته می شود. بنابراین مقاومت ویژه الکتریکی می تواند به عنوان یک وسیله سنجش غیر مستقیم برای بیان میزان توانائی بتن در مقابله با خوردگی، بکار رود. سوالات تحقیق: در این تحقیق در پی آشنائی با تکنیک های مختلف اندازه گیری کارگاهی مقاومت ویژه الکتریکی بتن هستیم. روش تحقیق: در این مقاله با مرور نوشتجاتی در مورد تکنیک های مختلف اندازه گیری کارگاهی مقاومت ویژه الکتریکی بتن، به بیان مزایا و معایب هر یک از آن روشها می پردازیم. نتیجه گیری: پس از بررسی تکنیک های مورد بحث در تعیین مقاومت ویژه کارگاهی و بیان محدودیت ها و نکات مربوط به آنها، استفاده از روش چهاراکترودی بجای روش های دیگرتوصیه می گردد.

کلیدواژه ها

مقاومت ویژه الکتریکی، روش دو الکترودی، روش چهار اکترودی، روش یک الکترودی

مقالات مرتبط جدید

اطلاعات بیشتر در مورد COI

COI مخفف عبارت CIVILICA Object Identifier به معنی شناسه سیویلیکا برای اسناد است. COI کدی است که مطابق محل انتشار، به مقالات کنفرانسها و ژورنالهای داخل کشور به هنگام نمایه سازی بر روی پایگاه استنادی سیویلیکا اختصاص می یابد.

کد COI به مفهوم کد ملی اسناد نمایه شده در سیویلیکا است و کدی یکتا و ثابت است و به همین دلیل همواره قابلیت استناد و پیگیری دارد.