بررسی اثر مصالح سنگی ریزدانه شکسته و گرد گوشه همجنس بر نفوذپذیری و مقاومت فشاری بتن
- سال انتشار: 1390
- محل انتشار: اولین همایش بین المللی بتن های ناتراوا - مخازن ذخیره آب شرب
- کد COI اختصاصی: NCNOCWST01_160
- زبان مقاله: فارسی
- تعداد مشاهده: 2731
نویسندگان
استادیار دانشکده فنی و مهندسی عمران دانشگاه تبریز
کارشناس آزمایشگاه تکنولوژی بتن و مصالح ساختمانی دانشکده عمران دانش
کارشناس ارشد آزمایشگاه تکنولوژی بتن و مصالح ساختمانی دانشکده عمران
چکیده
در مخازن آب شرب به دلیل ارتباط مستقیم و مستمر بتن بامحیط آبی، بررسی توأم نفوذپذیری ومقاومت فشاری بتن از اهمیت بسزایی برخوردار می باشد .در واقع در این نوع سازه ها هدف، طرح و اجرای بتنی است که ضمن تأمین نمودن مقاومت فشاری موردنظرازنفوذپذیری کمتری برخوردارباشدتا اینکه ضمن نگهداری آب شرب در مخزن، حداقل تراوش آب را نیز داشته باشد. سوالات تحقیق: دراین مقاله اثرمصالح سنگی ریزدانه همجنس درحالت شکسته وگردگوشه بر نفوذپذیری و مقاومت فشاری بتن مورد بررسی قرار گرفته است. روش تحقیق: کل مصالح سنگی گردگوشه از یک معدن تهیه شده و ماسه شکسته از شکستن شن همان معدن تولید گردید تا بدین صورت 75 و 100 از مصالح ،50 ، مصالح سنگی همجنس ایجاد گردد. طرح اختلاط های بتنی هرکدام حاوی درصد های مختلف 25،0 سنگی ریزدانه شکسته و گردگوشه مورد ارزیابی قرار گرفته اند . اثر میکرو سیلیس نیز با جایگزین نمودن 15 درصد سیمان از نظر وزنی توسط میکروسیلیس و مقایسه آن با نمونه های بتنی فاقد این ماده پوزولانی بررسی گردیده است . پارامتر های مربوط به دوام بتن از قبیل درصد جذب آب و نفوذپذیری (در برابر آب) در 28 روز برای 30 نمونه بتنی استوانه ای و مقاومت فشاری 7 و 28 روزه و اسلامپ بتن برای 60 نمونه مکعبی بدست آورده شده و مقایسه گردید. نتیجه گیری: در نهایت با ارزیابی توأم ضریب نفوذپذیری و مقاومت فشاری و در نظر گرفتن ا سلامپ بتن، استفاده از ماسه شکسته در طرح اختلاط های فاقد میکروسیلیس، تا 25 % و در طرح اختلاط های حاوی 15 % میکروسیلیس تا 50 % پیشنهاد می گرددکلیدواژه ها
ماسه شکسته، ماسه گردگوشه،میکرو سیلیس، بتن،درصد جذب آب، نفوذپذیری، مقاومت فشاریمقالات مرتبط جدید
- بررسی اثر پارامترهای محیطی (دما، رطوبت) بر داده های پایش سلامت پل های فولادی
- بررسی تاثیر نوع ساینده بر تاول اسمزی پوشش بر پایه اپوکسی بر سطوح فولای آلیاژ کربن در محیط غوطه ور
- مدل اجزای محدود برای ارزیابی تاثیر خروج از مرکزیت بر ظرفیت ورق های پیوستگی در ستون های H شکل
- ارزیابی احتمالاتی قاب خمشی فولادی بر پایه فولاد St۳۷ و St۵۲ تحت زلزله های نزدیک گسل
- خرابی پیشرونده لرزه ای قاب خمشی فولادی ویژه بلند مرتبه مهاربندی شده در برابر زلزله نزدیک گسل
اطلاعات بیشتر در مورد COI
COI مخفف عبارت CIVILICA Object Identifier به معنی شناسه سیویلیکا برای اسناد است. COI کدی است که مطابق محل انتشار، به مقالات کنفرانسها و ژورنالهای داخل کشور به هنگام نمایه سازی بر روی پایگاه استنادی سیویلیکا اختصاص می یابد.
کد COI به مفهوم کد ملی اسناد نمایه شده در سیویلیکا است و کدی یکتا و ثابت است و به همین دلیل همواره قابلیت استناد و پیگیری دارد.