تاثیر مواد افزودنی جدیددر مقاومت فشاری وجذب آب بتن سبک سازه ای
- سال انتشار: 1390
- محل انتشار: اولین همایش بین المللی بتن های ناتراوا - مخازن ذخیره آب شرب
- کد COI اختصاصی: NCNOCWST01_157
- زبان مقاله: فارسی
- تعداد مشاهده: 2050
نویسندگان
دانشجوی کارشناسی عمران دانشگاه غیرانتفاعی شمال، عضو انجمن بتن ایران
عضو هیئت علمی ،دانشگاه غیرانتفاعی شمال
چکیده
رشد روز افزون علم شیمی در ساخت و تولید انواع مواد افزودنی و کاربرد آن در بتن و از طرفی روند رو به توسعه استفاده از انواع بتن سبک در راستای کاهش بار مرده و سبک سازی سازه ها درسطح کشور ، محققین و مهندسین را برآن داشته تا به بررسی تاثیر موادافزودنی جدید بر خصوصیات مکانیکی ودوام بتن سبک سازه ای و مقایسه آن با مواد افزودنی نسل قدیم بپردازند. روش تحقیق: دراین مقاله به صورت آزمایشگاهی اثر فوق روان کننده ها و ژل میکروسیلیس بر روی بتن سبک سازه ای مورد بررسی قرار گرفته است. متغییر های مورد بررسی در این تحقیق شامل : نسبت آب به سیمان 0.33 -0.39-0.45 مقدارنوع مواد افزودنی شامل فوق روان کننده های نسل قدیم و نسل جدید و ژل میکروسیلیس می باشد. در این مقاله تلاش شده است،تا مقایسه ای میان مواد افزودنی قدیم و جدید و میزان تاثیر آنها بر روی مقاومت فشاری در سنین مختلف 28 ، 11 و 4 روزه و دوام بتن سبک به طور ویژه ، جذب آب حجمی انجام گیرد.نتیجه گیری: نتایج این آزمایش نشان می دهد، که ژل میکروسیلیس باعث افزایش مقاومت فشاری وکاهش درصد جذب آب حجمی بلند مدت می شود.همچنین فوق روان کننده نسل جدید برای نسبت آب به سیمان کمتر از 0,4 وفوق روان کننده نسل قدیم برای نسبت های آب به سیمان بالای 0,35 باعث افزایش مقاومت فشاری ودوام بتن سبک سازه ای می شود.کلیدواژه ها
بتن سبک سازه ا ی، فوق روان کننده ، ژل میکرو سیلیس ، جذب آب حجمی ، مقاومت فشاریمقالات مرتبط جدید
- بررسی اثر پارامترهای محیطی (دما، رطوبت) بر داده های پایش سلامت پل های فولادی
- بررسی تاثیر نوع ساینده بر تاول اسمزی پوشش بر پایه اپوکسی بر سطوح فولای آلیاژ کربن در محیط غوطه ور
- مدل اجزای محدود برای ارزیابی تاثیر خروج از مرکزیت بر ظرفیت ورق های پیوستگی در ستون های H شکل
- ارزیابی احتمالاتی قاب خمشی فولادی بر پایه فولاد St۳۷ و St۵۲ تحت زلزله های نزدیک گسل
- خرابی پیشرونده لرزه ای قاب خمشی فولادی ویژه بلند مرتبه مهاربندی شده در برابر زلزله نزدیک گسل
اطلاعات بیشتر در مورد COI
COI مخفف عبارت CIVILICA Object Identifier به معنی شناسه سیویلیکا برای اسناد است. COI کدی است که مطابق محل انتشار، به مقالات کنفرانسها و ژورنالهای داخل کشور به هنگام نمایه سازی بر روی پایگاه استنادی سیویلیکا اختصاص می یابد.
کد COI به مفهوم کد ملی اسناد نمایه شده در سیویلیکا است و کدی یکتا و ثابت است و به همین دلیل همواره قابلیت استناد و پیگیری دارد.