تاثیر مواد افزودنی در کیفیت و کارایی بتن
- سال انتشار: 1390
- محل انتشار: اولین همایش بین المللی بتن های ناتراوا - مخازن ذخیره آب شرب
- کد COI اختصاصی: NCNOCWST01_133
- زبان مقاله: فارسی
- تعداد مشاهده: 3928
نویسندگان
،دانشجوی کارشناسی ارشد عمران،دانشکده فنی ،دانشگاه گیلان
دانشجوی کارشناسی عمران،دانشکده فنی،دانشگاه گیلان
دانشجوی کارشناسی عمران،دانشکده فنی،دانشگاه گیلان
چکیده
از گذشته تلاشهای زیادی برای بهبود کیفیت و کارایی بتن انجام شده است وامروزه بکارگیری مواد افزودنی برای رسیدن به این هدف به ما کمک می کندمطابق استانداردASTM-C125 افزودنی به ماده ای اطلاق می شود غیر از آب ، سنگدانه ، سیمان هیدرولیکی و الیاف که به عنوان اجزای بتن استفاده می شود. این تعریف گستره وسیعی از مواد را شامل میشود که بطور عمده به 2 دسته کلی تقسیم میشوند : 1 . افزودنی های معدنی 2 . افزودنی های شیمیایی سوالات تحقیق: در این مقاله به منظور دستیابی به پوششی نسبتا کامل راجع به افزودنی ها سعی شده است از هر 2 نوع مواد معدنی و شیمیایی یک موردبا توجه به کاربرد بیشتر در کارگاه ها انتخاب گردد و اثرات مختلف آن بر روی بتن اعم از مقاومت ، دوام و پایداری و تغییرات مربوط به تراوایی بتن مورد بررسی قرار گیرد. روش تحقیق: در این آزمایشات مقاومت فشاری بتن در حالتهای مختلف اختلاط و درصدهای مختلف میکروسیلیس برروی نمودار رسم شده است. لازم به ذکر است که در هر قسمت مقدار فوق روان کننده از روی آزمون خطا بدست آمده و با بررسی نمودارها مقدار 35 % و ،%30،% بهینه مورد استفاده قرار گرفته است.مقاومت فشاری بتن حاوی میکروسیلیس در درصدهای آب به چسبنده 25 %45 اندازه گیری شده است.همچنین مقدار افت اسلامپ در درصدهای مختلف میکروسیلیس ودر بازه های زمانی گوناگون بر روی نمودار آورده شده است.در آخر هم میزان تراوایی و نفوذپذیری بتن حاوی میکروسیلیس بررسی گشته و تاثیرات آن روی توزیع تخلخل در خمیر سیمان و نفوذپذیری کلر در بتن با درصد جایگزینی مختلف میکروسیلیس و شدت خوردگی در بازه های زمانی از نظر می گذرد.کلیدواژه ها
فوق روان کننده، بتن ، میکروسیلیس ، نفوذپذیری ، کارایی ، مقاومتمقالات مرتبط جدید
- بررسی اثر پارامترهای محیطی (دما، رطوبت) بر داده های پایش سلامت پل های فولادی
- بررسی تاثیر نوع ساینده بر تاول اسمزی پوشش بر پایه اپوکسی بر سطوح فولای آلیاژ کربن در محیط غوطه ور
- مدل اجزای محدود برای ارزیابی تاثیر خروج از مرکزیت بر ظرفیت ورق های پیوستگی در ستون های H شکل
- ارزیابی احتمالاتی قاب خمشی فولادی بر پایه فولاد St۳۷ و St۵۲ تحت زلزله های نزدیک گسل
- خرابی پیشرونده لرزه ای قاب خمشی فولادی ویژه بلند مرتبه مهاربندی شده در برابر زلزله نزدیک گسل
اطلاعات بیشتر در مورد COI
COI مخفف عبارت CIVILICA Object Identifier به معنی شناسه سیویلیکا برای اسناد است. COI کدی است که مطابق محل انتشار، به مقالات کنفرانسها و ژورنالهای داخل کشور به هنگام نمایه سازی بر روی پایگاه استنادی سیویلیکا اختصاص می یابد.
کد COI به مفهوم کد ملی اسناد نمایه شده در سیویلیکا است و کدی یکتا و ثابت است و به همین دلیل همواره قابلیت استناد و پیگیری دارد.