رفتار مقاومت پیچشی قطعات مسلح بتنی
- سال انتشار: 1390
- محل انتشار: اولین همایش بین المللی بتن های ناتراوا - مخازن ذخیره آب شرب
- کد COI اختصاصی: NCNOCWST01_096
- زبان مقاله: فارسی
- تعداد مشاهده: 1348
نویسندگان
عضو باشگاه پژوهشگران جوان دانشگاه آزاد اسلامی واحد کاشان و دانشجوی دک
چکیده
آنالیز غیر خطی اجزاء محدود با استفاده از نرم افزار ANSYS ویرایش 10 ، روی شش تیر کنسول بتن آرمه که دارای طول های مختلف از0/5 تا 3 متر و با افزایش 0/5 متر طول در هر تیر و در معرض گشتاور پیچشی متمرکز در انتهای آزاد آن است انجام شده است. تیرهای با گشتاور پیچشی یکسان طراحی شده اند. تأکید اصلی در این مطالعه روی اثر طول تیر (نسبت دهانه به عمق) روی مقاومت پیچشی و نیز رفتار تیرهای بتن آرمه مستطیل شکل و اثر تقویت پیچشی در قبل و بعد از مراحل ترک خوردگی تحت بارگذاری است. به این نتیجه رسیده می شود که تیرها با نسبت دهانه به عمق برابر و یا بیشتر از 4 مقاومت پیچشی یکسانی را نشان می دهند و کمتر از این مقدار و با نسبت کوچکتر ، سطح مقطع و تقویت پیچشی ثابتی برای همه تیرها در نظر گرفته می شود. قبل از ترک خوردگی تنش ها در آرماتور طولی و عرضی تقریبا ناچیز است و مقدار آن بسیارکمتر از تنش تسلیم حتی درمراحل شروع ترک خوردگی است. آرماتورها در زمانی که گشتاور پیچش نهایی اعمال می شود و پس از گسترش عرضی ترک و در تیرکوتاه تر تسلیم و جاری می شوند. سوالات تحقیق: تأکید اصلی در این مطالعه روی اثر طول تیر (نسبت دهانه به عمق) روی مقاومت پیچشی و نیز رفتار تیرهای بتن آرمه مستطیل شکل و اثر تقویت پیچشی در قبل و بعد از مراحل ترک خوردگی تحت بارگذاری استکلیدواژه ها
نرم افزارANSYS،تیر طره ، بتن ، غیر خطی ، پیچشمقالات مرتبط جدید
- بررسی اثر پارامترهای محیطی (دما، رطوبت) بر داده های پایش سلامت پل های فولادی
- بررسی تاثیر نوع ساینده بر تاول اسمزی پوشش بر پایه اپوکسی بر سطوح فولای آلیاژ کربن در محیط غوطه ور
- مدل اجزای محدود برای ارزیابی تاثیر خروج از مرکزیت بر ظرفیت ورق های پیوستگی در ستون های H شکل
- ارزیابی احتمالاتی قاب خمشی فولادی بر پایه فولاد St۳۷ و St۵۲ تحت زلزله های نزدیک گسل
- خرابی پیشرونده لرزه ای قاب خمشی فولادی ویژه بلند مرتبه مهاربندی شده در برابر زلزله نزدیک گسل
اطلاعات بیشتر در مورد COI
COI مخفف عبارت CIVILICA Object Identifier به معنی شناسه سیویلیکا برای اسناد است. COI کدی است که مطابق محل انتشار، به مقالات کنفرانسها و ژورنالهای داخل کشور به هنگام نمایه سازی بر روی پایگاه استنادی سیویلیکا اختصاص می یابد.
کد COI به مفهوم کد ملی اسناد نمایه شده در سیویلیکا است و کدی یکتا و ثابت است و به همین دلیل همواره قابلیت استناد و پیگیری دارد.