تاثیر رفتاری حباب هوا و بلورهای شیمیایی بر روی علل تخریب بتن ناتراوا

  • سال انتشار: 1390
  • محل انتشار: اولین همایش بین المللی بتن های ناتراوا - مخازن ذخیره آب شرب
  • کد COI اختصاصی: NCNOCWST01_081
  • زبان مقاله: فارسی
  • تعداد مشاهده: 1230
دانلود فایل این مقاله

نویسندگان

مهران نوارچی

کارشناس، عمران، شرکت ساختمانی سپهرستون

مهرداد نوارچی

کارشناس، عمران، شرکت ساختمانی سپهرستون

چکیده

آزمایشات و مواد شیمیایی بسیاری بر روی بتن جهت بهتر کردن نقش این ماده برای نفوذ ناپذیری انجام گرفته است، که در این میا ن می توان به تکنولوژی ایجاد بلورهای شیمیایی به عنوان یکی از موثرترین روش ها اشاره نمود. در موازات تکنولوژی ایجاد بلورهای شیمیایی به نگرش جدیدی از تاثیر رفتاری غیر مستقیم حباب هوا جهت بهبود نقش بتن در مقابل نفوذپذیری پرداخته ایم، که در این دیدگاه سعی شده است نوع تحلیل این ماده در این ویژگی تغییر پیدا کند. سوالات تحقیق: در این تحقیق این سوال مطرح بوده که آیا می توان بلورشیمیایی را به عنوان یکی از مناسبترین تکنولوژی آب بند کننده معرفی کرد؟ و آیا حباب هوا می تواند نقشی بر کیفیت نفوذ ناپذیری بتن داشته باشد؟ روش تحقیق: در این مقاله با ارائه نمودارهای مختلف و تحلیل آن ها در راستای اهداف مورد نظر سعی در اثبات موضوع مورد نظر شده است.. نتیجه گیری: با توجه به تحلیل نمودارهای آورده شده می توان این مطلب را عنوان کرد که بلور شیمیایی از توانایی ویژه ای جهت آب بند نمودن بتن برخوردار است که با حضور این ماده در بتن های مورد نظر می توان از به هدر رفتن سرمایه های ملی جلوگیری نمود، و در موازات این مطلب دیدگاه اینکه حباب هوا به هیچ وجه نمی تواند در نفوذپذیری نقشی داشته باشد مورد تایید قرار نگرفته است و این ماده می تواند به طور غیر مستقیم در این امر یاری دهنده بتن باشد

کلیدواژه ها

بلورهای شیمیایی، حباب هوا، نفوذ ناپذیری

مقالات مرتبط جدید

اطلاعات بیشتر در مورد COI

COI مخفف عبارت CIVILICA Object Identifier به معنی شناسه سیویلیکا برای اسناد است. COI کدی است که مطابق محل انتشار، به مقالات کنفرانسها و ژورنالهای داخل کشور به هنگام نمایه سازی بر روی پایگاه استنادی سیویلیکا اختصاص می یابد.

کد COI به مفهوم کد ملی اسناد نمایه شده در سیویلیکا است و کدی یکتا و ثابت است و به همین دلیل همواره قابلیت استناد و پیگیری دارد.