بررسی رابطه بین شاخصهای ایمنی، بهداشتی وسلامت کارگران سمپاش گلخانه های شهرستان جیرفت
- سال انتشار: 1399
- محل انتشار: همایش ملی کشاورزی و سلامت
- کد COI اختصاصی: JAGH01_062
- زبان مقاله: فارسی
- تعداد مشاهده: 971
نویسندگان
ارشد مدیریت محیط زیست (HSE)، مرکز بهداشت شهرستان عنبرآباد
دیر گروه مدیریت محیط زیستHSE ،دانشگاه آزاد اسلامی واحد زاهدان
دانشجوکارشناسی ارشد ارزیابی فناوری سلامت ، معاونت آموزشی دانشگاه علوم پزشکی جیرفت
چکیده
تحقیق حاضر با هدف بررسی رابطه بین شاخص های ایمنی ، بهداشتی و سلامت کارگران سم پاش گلخانه های شهرستان صورت گرفته است است از نظر هدف توصیفی تحلیلی و از توع تحقیقات کاربردی میباشد جامعه آماری شامل کلیه کارگران سم پاش شاغل در گلخانه های شهرستان جیرفت می باشند افراد نمونه 190 نفر که با استفاده از روش نمونه گیری در دسترس انتخاب شدند. برای جمع آوری اطلاعات از دفترچه حاوی اطلاعات دموگرافیک، کیفیت زندگی، سابقه شخصی، خانوادگی و پزشکی، معاینات و رفتارهای ایمنی مرتبط با سلامت کارگران میباشد استفاده شد. نتایج تحقیق حاضر نشان داد که اکثر شاغلین گلخانه ها جوان، کم سواد و کم تجربه میباشند که حتی قادر به خواندن دستورالعمل و رعایت نکات ایمنی کار با این مواد شیمیایی نمیباشند همچنین عدم رعایت موارد بهداشتی فردی و استعمال دخانیات، خوردن و آشامیدن استفاده مکرر از لباسهای آلوده به این سموم عوارض بسیاری را در پی داشته است. عدم عدم استفاده از وسایل و تجهیزات فردی در حین سمپاشی باعث شده است این افراد مبتلا به انواع بیماریهای حاد و مزمن شوند بطور کلی نتایج تحقیق نشان داد که بکارگیری وسایل حفاظت فردی پرهیز از رفتارهای پرخطر و رعایت اصول بهداشتی رابطه مثبت با سلامت کارگران سم پاش دارد.کلیدواژه ها
شاخصهای ایمنی و بهداشتی، کارگران سمپاش، وسایل حفاظت شخصی، رفتارهای پرخطر، اصول حفاظتی و بهداشتی.مقالات مرتبط جدید
- نقش هوش مصنوعی در توسعه پایدار منابع آب
- نشانگرهای مولکولی مشترک در شناسایی مقاومت به بیماریهای مهم گندم
- مقایسه میدانی حشره کش آبامکتین و ترکیبات معدنی در کنترل پروانه برگخوار مرکبات
- مقایسه برخی ویژگیهای خاک در باغات سیب با سنین مختلف در استان آذربایجان غربی
- تحلیل فضایی و زمانی غلظت ذرات معلق PM۲.۵ در شهر اصفهان
اطلاعات بیشتر در مورد COI
COI مخفف عبارت CIVILICA Object Identifier به معنی شناسه سیویلیکا برای اسناد است. COI کدی است که مطابق محل انتشار، به مقالات کنفرانسها و ژورنالهای داخل کشور به هنگام نمایه سازی بر روی پایگاه استنادی سیویلیکا اختصاص می یابد.
کد COI به مفهوم کد ملی اسناد نمایه شده در سیویلیکا است و کدی یکتا و ثابت است و به همین دلیل همواره قابلیت استناد و پیگیری دارد.