تحلیل اینترنت اشیاء و کلان داده ها
- سال انتشار: 1399
- محل انتشار: دهمین کنگره سراسری فناوری های نوین در حوزه توسعه پایدار ایران
- کد COI اختصاصی: SENACONF10_033
- زبان مقاله: فارسی
- تعداد مشاهده: 775
نویسندگان
مدرس دانشگاه فنی و حرفه ای
مدرس دانشگاه فنی و حرفه ای
مدرس دانشگاه فنی و حرفه ای
چکیده
اینترنت به عنوان بزرگترین شبکه انتقال اطلاعات در جهان مرتب در حال پیشرفت و تغییر جهان پیرامون خود است. اینترنت اشیاء (IoT) را می توان بخشی از آینده این شبکه عظیم در نظر گرفت که هر دستگاه در حال تولید و تبادل اطلاعات است. در این شبکه به کلیه سیستم های تعبیه شده، امکان تبادل اطلاعات بین سیستم های مشابه از طریق اینترنت فراهم می شود. افزایش تعداد دستگاه های مجهز به این فناوری باعث می گردد که حجم بسیار زیادی از اطلاعات ایجاد گردد که ما آن را به عنوان کلان داده ها (Big Data) می شناسیم. در نتیجه کلان داده ها Big) (Data بخش مهمی از اینترنت اشیاء خواهند بود. این حجم زیاد از داده ها نیازمند سخت افزارهای قدرتمند در حوزه نگهداری و پردازش داده ها می باشند اما مهمترین مزیتی که در حوزه فناوری اطلاعات ایجاد می نمایند این است که می توان با تحلیل درست این اطلاعات و دسته بندی آنها راهکارهای استراتژیکی در حوزه های صنعت و مدیریت و پزشکی و سلامت به دست آورد. حوزه کلان داده ها در حیطه اینترنت اشیاء با سرعت در حال پیشرفت و توسعه است. این پیشرفت سریع هم در حوزه سخت افزار و هم در حوزه یادگیری الکترونیک مخصوصا یادگیری ماشین از ماشین (MM) باعث گردیده که متدها و تکنولوژی های متعددی ایجاد گردند که نیازمند بررسی، تحقیق و استاندارد سازی است. تحقیق در این زمینه باعث ایجاد فناوری در ساخت لوازم و خانه های هوشمند در ایران خواهد شد. فناوری که از ایک سو ایجاد کننده بازار کار در حوزه های فناوری و از سوی دیگر باعث افزایش سطح کیفی زندگی خواهد شد. در این مقاله به بررسی جایگاه کلان داده ها (Big Data) در اینترنت اشیاء (IoT) می پردازیم.کلیدواژه ها
کلان داده، اینترنت اشیاء، پردازش داده هامقالات مرتبط جدید
- تاثیر رهبری تحول افرین بر عملکرد سازمانی با نقش میانجی فرهنگ سازمانی
- کاربرد اسپکتروفوتومتر و بینایی ماشین در بهبود کیفیت و کنترل فرآیند صنعت چاپ
- روش های یادگیری مبتنی بر پروژه و ارتقاء مهارت های کلیدی
- دستاوردهای سازمان های صنفی در صنعت ساخت کشور ایران
- بررسی تاثیر استفاده از تکنولوژی رسانه های اجتماعی در موفقیت پروژه و رابطه آن با ارتباطات پروژه و جهت گیری فناوری(مطالعه موردی شرکت ملی حفاری ایران)
اطلاعات بیشتر در مورد COI
COI مخفف عبارت CIVILICA Object Identifier به معنی شناسه سیویلیکا برای اسناد است. COI کدی است که مطابق محل انتشار، به مقالات کنفرانسها و ژورنالهای داخل کشور به هنگام نمایه سازی بر روی پایگاه استنادی سیویلیکا اختصاص می یابد.
کد COI به مفهوم کد ملی اسناد نمایه شده در سیویلیکا است و کدی یکتا و ثابت است و به همین دلیل همواره قابلیت استناد و پیگیری دارد.