آموزش مجازی و تاثیر آن بر یادگیری دانش اموزان در ایران، مقاله مروری
- سال انتشار: 1399
- محل انتشار: ششمین همایش بین المللی مطالعات دینی و علوم انسانی در جهان اسلام
- کد COI اختصاصی: RSHIW06_052
- زبان مقاله: فارسی
- تعداد مشاهده: 2397
نویسندگان
استاد دانشگاه آزاد اسلامی واحد خاش
دانشجوی کارشناسی رشته آموزش ابتدایی، دانشگاه آزاد اسلامی واحد خاش
دانشجوی کارشناسی رشته آموزش ابتدایی، دانشگاه آزاد اسلامی واحد خاش
دانشجوی کارشناسی رشته آموزش ابتدایی، دانشگاه آزاد اسلامی واحد خاش
چکیده
هدف : در دهه های اخیر روش سنتی تدریس و یادگیری با ظهور فناوری های نوین دچار تغییر و تحول اساسیشده است. با توسعه اینترنت و فراهم شدن امکان دسترسی به آن، اموزش های مجازی یا الکترونیکی در عرصهآموزش روز به روز در حال گسترس هستند. هدف ما در این مطالعه بررسی کیفیت و اثربخشی اموزش مجازیدر مطالعات انجام شده در ایران، تا کنون است.روش : پایگاه های داده SID.ir ، Magiran.ir و Noormags.ir توسط کلید واژه های آموزش مجازی،یادگیری و اثربخشی مورد جستجو قرار گرفتند. در نهایت و پس مطالعه چکیده و اهداف مقاله ها 12 مقاله برایبررسی انتخاب شدند. در این مقاله مروری به معرفی و تعریف آموزش مجازی، تعریف یادگیری به عنوان معیاریبرای ارزیابی عملکرد آموزش مجازی، معرفی روش های ارایه آموزش مجازی و انواع آموزش مجازی، و بررسیوضعیت آن در ایران می پردازیم.نتیجه : آموزش مجازی سبب توانمندسازی دانشجویان ، بهبود آموزش و وسایل و امکانات، تغییر در محتوایآموزش و افزایش آگاهی دانشجویان می شود و در مجموع در پیشرفت تحصیلی دانشجویان مؤثر است. رابطهبین راهبردهای یادگیری الکترونیکی مبتنی بر حضور شناختی ، حضور اجتماعی و حضور یاددهی با پیشرفتتحصیلی دانشجویان مجازی، معنادار است. همچنین اثربخشی آموزش از طریق شبکه های اجتماعی مجازی بریادگیری و یادداری دانش آموزان بزرگسال تأیید شده است. به طور کلی مطالعه ما نشان دهنده اثر بخشی نسبیآموزش مجازی بر بهبود یادگیری فراگیران می باشد و شایسته است که سیاست گذاران حوزه آموزش در ایران به توسعه آن توجه بیشتری داشته باشند و برخی موانع موجود در مسیر توسعه هر چه بیشتر آن را بر طرف نمایند.کلیدواژه ها
آموزش مجازی، آموزش الکترونیکی، یادگیری، اثر بخشی آموزش مجازیمقالات مرتبط جدید
- زیست مدرن و عوامل منفی تغییر ارزش های اخلاقی از دیدگاه اسلام (مبتنی بر آرای آیت الله جوادی آملی)
- تحلیل مولفه های دگرگونی نامطلوب نظام ارزشی در منظومه تفکر اسلامی
- تحلیل زبان شناختی خطبه حضرت خدیجه (س) «مطالعه موردی خطبه ازدواج خدیجه (س) با پیامبر اکرم (ص)»
- چالش های شکاف نسلی در عصر دیجیتال و راهکارهای جبرانی آن
- واکاوی ترجمه بینانشانه ای تصاویر نوشتار در صور الکواکب عبدالرحمن صوفی (مطالعه موردی صورت های فلکی انسانی)
اطلاعات بیشتر در مورد COI
COI مخفف عبارت CIVILICA Object Identifier به معنی شناسه سیویلیکا برای اسناد است. COI کدی است که مطابق محل انتشار، به مقالات کنفرانسها و ژورنالهای داخل کشور به هنگام نمایه سازی بر روی پایگاه استنادی سیویلیکا اختصاص می یابد.
کد COI به مفهوم کد ملی اسناد نمایه شده در سیویلیکا است و کدی یکتا و ثابت است و به همین دلیل همواره قابلیت استناد و پیگیری دارد.