بررسی روش های افزایش انگیزه بدهکاران برای بازپرداخت بدهی (مطالعه موردی بانک رفاه استان آذربایجان شرقی)

  • سال انتشار: 1399
  • محل انتشار: نهمین همایش ملی پژوهش های مدیریت و علوم انسانی در ایران
  • کد COI اختصاصی: IICMO09_070
  • زبان مقاله: فارسی
  • تعداد مشاهده: 612
دانلود فایل این مقاله

نویسندگان

هدایت حسین زاده

استادیار، گروه اقتصاد، دانشگاه پیام نور، ایران

مهدی هوشمند

دانشجوی کارشناسی ارشد اقتصاد و تجارت الکترونیک دانشگاه پیام نور مرکز تبریز

جهان رنجبری

فارغ التحصیل کارشناسی ارشد رشته مهندسی مالی، دانشگاه آزاد واحد اهر

JahanRanjbari۲۰۱۵@gmail.com

چکیده

هدف پژوهش حاضر بررسی روش های افزایش انگیزه بدهکاران برای بازپرداخت بدهی در بانک رفاه آذربایجان شرقی می باشد. این پژوهش از نظر هدف از نوع کاربردی، و از نظر ماهیت و روش از نوع توصیفی - پیمایشی می باشد. جامعه آماری این پژوهش شامل کارکنان به تعداد ۴۱۵ نفر و مشتریان بانک رفاه استان آذربایجان شرقی می باشد. تعداد نمونه آماری بر اساس کوکران برای کارکنان ۲۰۰ و مشتریان ۳۸۰ بدست آمده است. ابزار جمع آوری داده ها در این تحقیق شامل پرسشنامه محقق ساخته است. برای بررسی روایی پرسشنامه ها از نظر اساتید و متخصصان دانشگاه استفاده شده است و برای بررسی پاپایی آن ها از آزمون ضریب پرسشنامه ها از نظر اساتید و متخصصان دانشگاه استفاده شده است و برای بررسی پایایی آن ها از آزمون ضریب آلفای کرونباخ استفاده شده است که روایی و پایایی آن مناسب می باشد. برای تجزیه و تحلیل سوال های پژوهش از آزمن t تک نمونه ای و آزمون فریدمن استفاده شده است. یافته ها نشان داد که شاخص های افزایش انگیزه بدهکاران برای بازپرداخت بدهی در بانک رفاه استان آذربایجان شرقی، از دیدگاه کارکنان بانک رفاه، شامل شاخص بخشش جرائم، حسن رفتار، بالا بودن حس شهروند مدنی و تقسیط بدهی آنان می باشد و شاخص های افزایش انگیزه بدهکاران برای بازپرداخت بدهی در بانک رفاه استان آذربایجان شرقی، از دیدگاه مشتریان بانک رفاه، شامل شاخص های بخشش جرائم، حسن رفتار، بالا بودن حس شهروند مدنی، تقسیط بدهی و رعایت قانون می باشد. همچنین بر اساس اولویت بندی شاخص بخشش جرایم (۵۶/۴) دارای اولویت اول، قسط بدهی (۲۸/۴) اولویت دوم، بالا بودن شهروند مدنی (۸۷/۳)، حسن رفتار (۸۶/۳)، رعایت قانون (۷۰/۲) و افزایش اعتبار (۷۳/۱) در اولویت های بعدی می باشند.

کلیدواژه ها

افزایش انگیزه بدهکاران، بازپرداخت بدهی، بخشش جرائم، حسن رفتار

مقالات مرتبط جدید

اطلاعات بیشتر در مورد COI

COI مخفف عبارت CIVILICA Object Identifier به معنی شناسه سیویلیکا برای اسناد است. COI کدی است که مطابق محل انتشار، به مقالات کنفرانسها و ژورنالهای داخل کشور به هنگام نمایه سازی بر روی پایگاه استنادی سیویلیکا اختصاص می یابد.

کد COI به مفهوم کد ملی اسناد نمایه شده در سیویلیکا است و کدی یکتا و ثابت است و به همین دلیل همواره قابلیت استناد و پیگیری دارد.