مقایسه نتایج فرمول ماسکینگهام به روش حداقل مربعات خطا و شبکه ی عصبی در روند یابی سیلاب
- سال انتشار: 1390
- محل انتشار: چهارمین کنفرانس مدیریت منابع آب ایران
- کد COI اختصاصی: WRM04_311
- زبان مقاله: فارسی
- تعداد مشاهده: 2541
نویسندگان
دانشجوی کارشناسی ارشد آب گروه مهندسی آب دانشگاه رازی
استادیار دانشکده مهندسی دانشگاه رازی کرمانشاه
استادیار دانشکده مهندسی دانشگاه رازی کرمانشاه
چکیده
سیل همواره یکی از مهمترین سوانح روبروی بشر بوده که در کشوری چون ایران با توجه به نامنظمی مکانی و زمانی بارش اهمیت آن دو چندان حس می شود روندیابی سیلاب یکی از مهمترین مسائل روبروی مهندسی هیدرولیک بوده زیرا امکان پیش بینی چگونگی طغیان و فروکش کردن سیلاب رادر نقطه ای از رودخانه فراهم می کند برای حل مسائل روندیابی از تکنیک ها و شیوه های مختلفی استفاده می شود دراین مقاله روندیابی با دو روش فرمول ماسکینگهام به روش حداقل مربعات خطا توسط برنامه نوشته شده در محیط MATLAB و شبکه های عصبی مورد بررسی قرارگرفته است ابتدا سه مدل پیشنهادی شبکه ی عصبی با توابع انتقال Transfer Function متفاوت مورد ارزیابی قرارگرفته و مدل برتر شناسایی شده و سپس نتایج آن با روش حداقل مربعات خطا مقایسه و با مدل پیشنهادی پ. جودری و آ . سانکاراسابرامانیانASCE2009 اعتبار سنجی شده است.کلیدواژه ها
روندیابی سیلاب، ماسکینگهام، حداقل مربعات خطا، MATLAB، شبکه عصبی، توابع انتقال Transfer Functionمقالات مرتبط جدید
اطلاعات بیشتر در مورد COI
COI مخفف عبارت CIVILICA Object Identifier به معنی شناسه سیویلیکا برای اسناد است. COI کدی است که مطابق محل انتشار، به مقالات کنفرانسها و ژورنالهای داخل کشور به هنگام نمایه سازی بر روی پایگاه استنادی سیویلیکا اختصاص می یابد.
کد COI به مفهوم کد ملی اسناد نمایه شده در سیویلیکا است و کدی یکتا و ثابت است و به همین دلیل همواره قابلیت استناد و پیگیری دارد.