مروری بر روش های اصلاح سطحی سیلیکا در کامپوزیت های پلیمری
- سال انتشار: 1399
- محل انتشار: اولین کنفرانس بین المللی پژوهش در علوم مهندسی و علوم کاربردی
- کد COI اختصاصی: CESACONF01_012
- زبان مقاله: فارسی
- تعداد مشاهده: 531
نویسندگان
دانشجوی کارشناسی ارشد مهندسی پلیمر گرایش فرآورش دانشگاه تهران
دانشجوی کارشناسی ارشد مهندسی پلیمر گرایش فرآورش دانشگاه تهران
چکیده
به کارگیری از پر کننده های تقویتی نظیر سیلیکا ( sio 2 )به منظور بهبود خواص مکانیکی ، دینامیکی و حتی حرارتی کامپوزیت های پلیمری امری بسیار رایج و ضروری است. اما به علت عوامل سطحی روی سیلیکا ، بدون اصلاح سطح رسیدن به خواص مورد نظر امکان پذیر نیست. به تغییر ویژگی های سطح یک ماده به منظور تاثیر گذاشتن بر خواص مختلف مورد نظر اصلاح سطح یا ( ( surface modification گفته می شود.اصلاح سطح ذرات سیلیکا ، نه تنها باعث پراکندگی بهتر ذرات در بافت پلیمر می شود ، بلکه در نتیجه برهمکنش های از نوع فیزیکی و شیمیایی ذرات سیلیکا با ماتریس پلیمر، اتصال شیمیایی با دوام بین فاز های ناسازگار تضمین می شود. این پروسه اصلاح سطح به دو حالت فیزیکی و شیمیایی قابل انجام است.در اصلاح فیزیکی بر اساس بر همکنش های فیزیکی که بین ذره سیلیکا و عامل اصلاح کننده و با استفاده از مواد سطح فعال صورت می گیرد. در روش اصلاح شیمیایی نیز بر اساس فعل و انفعالات شیمیایی و با استفاده از پیوند زنی به زنجیر های پلیمری یا با استفاده از عوامل اصلاح کننده سطح انجام می شود. روش های مختلفی بدین منظور پیش بینی و معرفی شده مثل استفاده از عوامل silane coupling agent ، اصلاح توسط پلیمر های آبدوست و استفاده از محیط های پلاسمایی که در این کار پژوهشی، به آنها مختصری پرداخته می شود.کلیدواژه ها
سیلیکا ،کامپوزیت پلیمری، اصلاح سطح ، برهمکنشمقالات مرتبط جدید
- تحلیل چالشها و راهکارهای تقویت ارتباط دانشگاه و صنعت: با تمرکز بر حلقههای مفقوده
- بازخوانی نقش دانشگاه و صنعت در توسعه ملی: از موانع تا راهکارها
- نشانگر تشخیصی جدید در ژن C-myc به عنوان کیت غیر تهاجمی تشخیص سرطان دهان
- برنامه ریزی منابع تجدید پذیر با درنظر گرفتن برنامه ریزی توسعه انتقال و تولید منابع توان راکتیو
- برنامه ریزی همزمان توسعه انتقال و منابع تولید توان راکتیو با استفاده از یک الگوریتم تکاملی بهبود یافته
اطلاعات بیشتر در مورد COI
COI مخفف عبارت CIVILICA Object Identifier به معنی شناسه سیویلیکا برای اسناد است. COI کدی است که مطابق محل انتشار، به مقالات کنفرانسها و ژورنالهای داخل کشور به هنگام نمایه سازی بر روی پایگاه استنادی سیویلیکا اختصاص می یابد.
کد COI به مفهوم کد ملی اسناد نمایه شده در سیویلیکا است و کدی یکتا و ثابت است و به همین دلیل همواره قابلیت استناد و پیگیری دارد.