تهیه و بررسی خواص فیزیکی و مکانیکی نانوکامپوزیت وینیل استر/گرافن اکساید
- سال انتشار: 1399
- محل انتشار: اولین کنفرانس بین المللی پژوهش در علوم مهندسی و علوم کاربردی
- کد COI اختصاصی: CESACONF01_007
- زبان مقاله: فارسی
- تعداد مشاهده: 429
نویسندگان
چکیده
مواد کامپوزیتی به عنوان پوشش میتواند در صنایع مختلف از جمله صنایع شیمیایی و آبی، جهت جلوگیری از تخریب و خوردگی تجهیزات مورد استفاده قرار گیرند.. تقویت کننده نانومتری به دلیل داشتن ابعاد بسیار کوچک و سطح بسیار بالا در مقایسه با تقویت کننده های معمولی در سطح بارگذاری کمتر باعث بهبود خواص مورد نظر شده و جایگزین خوبی برای کامپوزیتهای معمولی هستند. با توجه به موارد گفته شده انتخاب یک سیستم نانو کامپوزیتی مناسب جهت استفاده به عنوان یک پوشش مقاوم و مستحکم در تجهیزات یک امر ضروری است که می تواند هزینه های مصرفی شرکت های بهره بردار را کاهش دهد. در این پایان نامه خواص فیزیکی مکانیکی و فرسایشی نانو کامپوزیت وینیل استر تقویت شده توسط نانو گرافن اکساید بررسی شده است. ابتدا سه نمونه ی متفاوت از نانو کامپوزیت وینیل استر حاوی ۰۵/۰، ۱ /۰ و ۲/۰ درصد وزنی از نانو کامپوزیت گرافن اکساید/وینیل استر تهیه و ساخته شد. سپس با استفاده از آزمون های کشش، واکنش پذیری، XRD و SEM خواص نمونه ها بدست آمده است که این نتایج نشان داد بهینه ترین میزان نانو ذره گرافن اکساید در میزان ۱.۰ درصد وزنی از این ماده نسبت به رزین وینیل استر است که پیک گرمادهی و میزان استحکام کششی در این درصد وزنی به ترتیب ۹.۱۵۱ درجه سانتی گراد در تست واکنش پذیری و ۰۶.۸۷ مگا پاسکال در تست استحکام کششی بود.کلیدواژه ها
رزین وینیل استر، نانو گرافن اکساید، خواص فیزیکی مکانیکی,نانو کامپوزیتمقالات مرتبط جدید
- تحلیل چالشها و راهکارهای تقویت ارتباط دانشگاه و صنعت: با تمرکز بر حلقههای مفقوده
- بازخوانی نقش دانشگاه و صنعت در توسعه ملی: از موانع تا راهکارها
- نشانگر تشخیصی جدید در ژن C-myc به عنوان کیت غیر تهاجمی تشخیص سرطان دهان
- برنامه ریزی منابع تجدید پذیر با درنظر گرفتن برنامه ریزی توسعه انتقال و تولید منابع توان راکتیو
- برنامه ریزی همزمان توسعه انتقال و منابع تولید توان راکتیو با استفاده از یک الگوریتم تکاملی بهبود یافته
اطلاعات بیشتر در مورد COI
COI مخفف عبارت CIVILICA Object Identifier به معنی شناسه سیویلیکا برای اسناد است. COI کدی است که مطابق محل انتشار، به مقالات کنفرانسها و ژورنالهای داخل کشور به هنگام نمایه سازی بر روی پایگاه استنادی سیویلیکا اختصاص می یابد.
کد COI به مفهوم کد ملی اسناد نمایه شده در سیویلیکا است و کدی یکتا و ثابت است و به همین دلیل همواره قابلیت استناد و پیگیری دارد.