اثر فراجوشی بر اکوسیستم منطقه
- سال انتشار: 1399
- محل انتشار: اولین کنفرانس بین المللی پژوهش در علوم مهندسی و علوم کاربردی
- کد COI اختصاصی: CESACONF01_002
- زبان مقاله: فارسی
- تعداد مشاهده: 458
نویسندگان
چکیده
فراجوشی پدیده ای است که دربسیاری از مکانها، در اقیانوسها و سواحل دریاها از جمله دریای عمان، سواحل قناری، سواحل کالیفرنیا ،سواحل پرو، و.... اتفاق میافتد. با شکل گیری فراجوشی در اقیانوس، پروفایل قائم مشخصه های فیزیکی و هیدروفیزیکی ستون آب در عمقی که این پدیده رخ میدهد ، دچار جابجایی میشود .به طور کلی میتوان گفت رخداد فراجوشی در برخی دریاها ، یک پدیده ی غیرقابل انکار است که گاه تاثیر به سزایی بر روی دیگر پدیده های اقیانوسی میگذارد. مقاله حاضر ابتدا پدیده جوی-اقیانوسی فراجوشی را تعریف و سپس تاثیر آن رخداد را بر اکوسیستم محیط و توزیع ابزیان حیاتی میپردازد. سواحلی که دارای فراجوشی دائمی هسند، مثل ساحل پرو، بنگال، بهشت ماهیان خوانده میشوند ،زیرا درفراجوشی ،انتقال مواد آلی و مغذی (نیترات، فسفات و سیلیکات) وگازهای محلول (اکسیژن و دی اکسیدکربن) ،را از عمق به سطح داریم و در نتیجه، آن مناطق ، محل مناسبی برای تغذیه و تجمع ماهیان خواهد بود. این پدیده در بسیاری از مکانها، در اقیانوسها و سواحل دریاها اتفاق می افتد که اهمیت بسیار ویژه ای در اکوسیستم محیطهای ساحلی برخوردار است .تاثیرات اکولوژیک فراجوشی به موضوعی بسیار جذاب درپژوهش های چند دهه ی اخیر تبدیل شده است.کلیدواژه ها
فراجوشی ،اکوسیستم محیط ،فیتوپلانکتون ،کلروفیل. Aمقالات مرتبط جدید
- تحلیل چالشها و راهکارهای تقویت ارتباط دانشگاه و صنعت: با تمرکز بر حلقههای مفقوده
- بازخوانی نقش دانشگاه و صنعت در توسعه ملی: از موانع تا راهکارها
- نشانگر تشخیصی جدید در ژن C-myc به عنوان کیت غیر تهاجمی تشخیص سرطان دهان
- برنامه ریزی منابع تجدید پذیر با درنظر گرفتن برنامه ریزی توسعه انتقال و تولید منابع توان راکتیو
- برنامه ریزی همزمان توسعه انتقال و منابع تولید توان راکتیو با استفاده از یک الگوریتم تکاملی بهبود یافته
اطلاعات بیشتر در مورد COI
COI مخفف عبارت CIVILICA Object Identifier به معنی شناسه سیویلیکا برای اسناد است. COI کدی است که مطابق محل انتشار، به مقالات کنفرانسها و ژورنالهای داخل کشور به هنگام نمایه سازی بر روی پایگاه استنادی سیویلیکا اختصاص می یابد.
کد COI به مفهوم کد ملی اسناد نمایه شده در سیویلیکا است و کدی یکتا و ثابت است و به همین دلیل همواره قابلیت استناد و پیگیری دارد.