پویا یی شناسی تحولات دانشگاه پیام نور مرکز سراوان

  • سال انتشار: 1398
  • محل انتشار: سومین کنفرانس ملی مدیریت و سیستم های فازی
  • کد COI اختصاصی: ICMFS03_045
  • زبان مقاله: فارسی
  • تعداد مشاهده: 415
دانلود فایل این مقاله

نویسندگان

منصور جنگی زهی

دانشجوی دکترای مهندسی صنایع دانشگاه ایوان کی، گروه مهندسی صنایع دانشگاه پیام نور

علی محمد احمدوند

استاد، گروه مهندسی صنایع دانشگاه ایوان کی

چکیده

پژوهش حاضر با هدف بررسی تحولات دانشگاه پیام تور مرکز سراوان در یک دوره زمانی 25 ساله از سال 1395 تا سا ل 1420 موردمطالعه می باشد، روش مورد استفاده مدل سیستم داینامیک و نرم افزار ونسیم است. در این تحقیق، نمودار علی و معلولی و نمودارجریان ترسیم شده و سه سناریو پیشنهاد وشبیه سازی و تحلیل شده اند. سناریوی اول بر اساس شرایط و وضعیت فعلی دانشگاه بوده،سناریوی دوم با تغییردر بودجه و اختصاص 25 درصد بودجه به کارآفرینی و سرمایه گذاری و سناریوی سوم با تخصیص 50 درصدبودجه به کارآفرینی و سرمایه گذاری جهت تبدیل دانشگاه به دانشگاه نسل سوم و کارآفرین پیشنهاد شده است.تحلیل نمودا رسناریوی اول نشان می دهد که تا سا ل 1420 تعداد دانشجویان دانشگاه تقریبا به 1100 نفر، تعداد کارمندان به 21 نفر و تعداد اعضایهیئت علمی به 11 نفر خواهد رسید. تحلیل نمودار سناریوی دوم نشان می دهد که تا سال 1420 تعداد دانشجویان دانشگاه تقریبا به1600 نفر، تعداد کارمندان به 26 نفر و تعداد اعضای هیئت علمی به 13 نفر خواهد رسید. تحلیل نمودار سناریوی سوم نشان می دهدکه تا سال 1420 تعداد دانشجویان دانشگاه تقریبا به 3900 نفر، تعداد کارمندان به 43 نفر و تعداد اعضای هیئت علمی به 22 نفرخواهد رسید.بنابراین بهترین سناریو برای دانشگاه سناریوی سوم است، و برای دست یافتن به نتایج سناریوی سوم دانشگاه باید توجهبه اشتغال و سرمایه گذاری و تبدیل شدن به دانشگاه کارآفرین را در برنامه ریزی و دستور کار قرار دهد.

کلیدواژه ها

دانشگاه پیام نور، سیستم، داینامیک، شبیه سازی، سناریو

مقالات مرتبط جدید

اطلاعات بیشتر در مورد COI

COI مخفف عبارت CIVILICA Object Identifier به معنی شناسه سیویلیکا برای اسناد است. COI کدی است که مطابق محل انتشار، به مقالات کنفرانسها و ژورنالهای داخل کشور به هنگام نمایه سازی بر روی پایگاه استنادی سیویلیکا اختصاص می یابد.

کد COI به مفهوم کد ملی اسناد نمایه شده در سیویلیکا است و کدی یکتا و ثابت است و به همین دلیل همواره قابلیت استناد و پیگیری دارد.