آسیب شناسی تکدی گری و حقوق جزایی
- سال انتشار: 1399
- محل انتشار: سومین کنفرانس ملی و دومین کنفرانس بین المللی حقوق و علوم سیاسی
- کد COI اختصاصی: ISCV03_034
- زبان مقاله: فارسی
- تعداد مشاهده: 649
نویسندگان
دانشجوی کارشناسی ارشد حقوق جزا و جرم شناسی، دانشگاه آزاد اسلامی، یاسوج، ایران
گروه حقوق، واحد یاسوج، دانشگاه آزاد اسلامی یاسوج، ایران
چکیده
آسیب های اجتماعی به مثابه بیماری هایی می باشند که به تدریج در تمام ابعاد و ساختارهای مختلف جامعهرسوخ کرده و باعث تضعیف و اختلال در کارکردهای نهادهای جامعه می گردد. تکدی به عنوان یک معضل شهریآسیب های جبران ناپذیری را به جامعه وارد می سازد لذا بررسی همه جانبه و دقیق این معضل و ارائه راه کارهایدرست و اصولی از جمله وظایف نهادها و سازمانهای خدمات اجتماعی در شهر کشوری می باشد. در کشور ما علاوهبر راه کار کیفری که در قانون مجازات برای تکدی در نظر گرفته شده ، اقدامات و تدابیر غیر کیفری نیز توسطسازمان ها و نهادهای خاصی به کار بسته شده که این اقدامات به علت تعدد نهادهای مسئول و موازی کاری ها باموفقیت چندانی رو به رو نبوده است که این امر از وضعیت آمارهای موجود مشخص می باشد. از این رو برایمبارزه با تکدی اقدامات باید به صورت سازمان یافته و واحد انجام گردد و از تعداد سازمانهای مداخله گر در مبارزهبا تکدی کاسته شود. همچنین برنامه ریزی و سیاست گذاری در زمینه اشتغال نیز یکی از مهمترین راه هایپیشگیری و مقابله با تکدی محسوب می شود . در این مقاله با استفاده از روش توصیفی و تحلیلی به بررسی پدیدهتکدی گری و ارتباطش با نظام حقوقی بررسی می شود.کلیدواژه ها
تکدی گری، حقوق، آسیب اجتماعی، جامعه شناسیمقالات مرتبط جدید
- انگیزههای همکاری در نهادهای انقلابی (با تاکید بر جهاد سازندگی) با رویکرد اقتصاد رفتاری
- بررسی مشارکت سیاسی زنان از منظر فقهی
- بررسی مصادیق تعارض منافع در حوزه پزشکی و نظام سلامت و ارائه راهکارهای مدیریت ان
- تاثیر آموزش قانون جرایم رایانه ای در مدارس بر پیشگیری کیفری از بزه دیدگی اطفال و نوجوانان در فضای مجازی
- بررسی نحوه انعقاد قراردادهای پیش فروش ساختمانی و ساز در بستر نظام حقوقی ایران
اطلاعات بیشتر در مورد COI
COI مخفف عبارت CIVILICA Object Identifier به معنی شناسه سیویلیکا برای اسناد است. COI کدی است که مطابق محل انتشار، به مقالات کنفرانسها و ژورنالهای داخل کشور به هنگام نمایه سازی بر روی پایگاه استنادی سیویلیکا اختصاص می یابد.
کد COI به مفهوم کد ملی اسناد نمایه شده در سیویلیکا است و کدی یکتا و ثابت است و به همین دلیل همواره قابلیت استناد و پیگیری دارد.