طراحی کنترل پیش بین با هدف ردیابی نقطه بیشینه توان در سلول فتوولتائیک

  • سال انتشار: 1399
  • محل انتشار: اولین کنفرانس ملی تحقق ایده های دست نیافتنی در زمینه فناوری اطلاعات و تکنولوژی(الکترونیکی)
  • کد COI اختصاصی: WHMAC01_018
  • زبان مقاله: فارسی
  • تعداد مشاهده: 232
دانلود فایل این مقاله

نویسندگان

حسین شفیعی

کارشناس ارشد مهندسی برق

چکیده

با توجه به هزینه بالای سیستم های فتوولتاییک، بهره گیری از حداکثر راندمان این منابع قدرت یک ضرورت اساسی و غیر قابل انکار به شمار می رود. سلول های خورشیدی به ندرت در نقطه ماکزیمم توان کار می کنند، زیرا خروجی سلول ها به شدت تحت تاثیر دو عامل تابش و دمای محیط تغییر می کند. بنابراین در افزایش راندمان این سیستم ها ردیابی نقطه حداکثر توان (MPPT) نقش مهم و کلیدی را انجام می دهد. در این مقاله روش کنترل پیش بین (MPC) به علت سرعت و دقت بالا انتخاب شده است. روش ارائه شده سرعت و دقت بالای این روش را در ردیابی نقطه ماکزیمم توان به ازایتغییرات سریع جوی و همچنین تغییر در اندازه بار متصل به سیستم نشان می دهد که علاوه بر بهبود بخشيدن الگوريتم رسانايي افزايشي، جهت رديابي و استخراج جريان نظير نقطه توان ماكزيمم، به معرفي يك روش جديد مبتني بر كنترل پيش بين (MPC) پرداخته است.

کلیدواژه ها

کنترل پیش بین، رديابي نقطه بيشينه توان، سلول فتوولتائیک

مقالات مرتبط جدید

اطلاعات بیشتر در مورد COI

COI مخفف عبارت CIVILICA Object Identifier به معنی شناسه سیویلیکا برای اسناد است. COI کدی است که مطابق محل انتشار، به مقالات کنفرانسها و ژورنالهای داخل کشور به هنگام نمایه سازی بر روی پایگاه استنادی سیویلیکا اختصاص می یابد.

کد COI به مفهوم کد ملی اسناد نمایه شده در سیویلیکا است و کدی یکتا و ثابت است و به همین دلیل همواره قابلیت استناد و پیگیری دارد.