سال انتشار: 1400
محل انتشار: مجله شکل دهی مواد، دوره: 8، شماره: 1
کد COI مقاله: JR_IJMF-8-1_007
زبان مقاله: انگلیسیمشاهد این مقاله: 15
فایل این مقاله در 10 صفحه با فرمت PDF قابل دریافت می باشد
با استفاده از پرداخت اینترنتی بسیار سریع و ساده می توانید اصل این مقاله را که دارای 10 صفحه است به صورت فایل PDF در اختیار داشته باشید.
آدرس ایمیل خود را در کادر زیر وارد نمایید:
مشخصات نویسندگان مقاله Repetitive Upsetting Extrusion Process of Al 5452 Alloy: Finite Element Analysis and Experimental Investigation
چکیده مقاله:
In the last decade, the repetitive upsetting-extrusion (RUE) process has proved its potential in the bulk metal forming process in several investigations on severe plastic deformation (SPD) processes. The RUE process is currently being used to process bulk materials through grain refinement and consequently reaching better mechanical properties such as high strength and high toughness. Different process parameters affect the RUE process and the quality of the processed specimens. In the present investigation, the finite element analysis was carried out by using ABAQUS/CAE software to study the effect of die design on the RUE process, to find the minimum extrusion ratio for processing the Al 5452 alloy using the RUE process and determine the perfect height for the deformation zone in the RUE die. To that end, four cycles of successive RUE were performed on the Al 5452 alloy in the designed die. Microhardness distribution of the processed specimens was found to be more homogeneous and, by raising the RUE cycles, the average microhardness value in the processed specimens increased from 71.5 Hv (Non-cycle RUE processed specimen) to 145.1 Hv (specimen processed by 4 RUE cycles). It was also found that, by augmenting the RUE cycles, the compressive yield stress of the processed specimen increased from 136.622 MPa (Non-cycle RUE processed specimen) to 432.221 MPa (specimen processed by 4 RUE cycles).
کلیدواژه ها:
RUE, SPD, Upsetting, Extrusion, Microhardness
کد مقاله/لینک ثابت به این مقاله
برای لینک دهی به این مقاله می توانید از لینک زیر استفاده نمایید. این لینک همیشه ثابت است و به عنوان سند ثبت مقاله در مرجع سیویلیکا مورد استفاده قرار میگیرد:https://civilica.com/doc/1170760/
نحوه استناد به مقاله:
در صورتی که می خواهید در اثر پژوهشی خود به این مقاله ارجاع دهید، به سادگی می توانید از عبارت زیر در بخش منابع و مراجع استفاده نمایید:Faraji Shovay, Towhid و Ghaemi Khiavi, Sina و Emadoddin, Esmaeil و M. Semnani, Hamid-Reza,1400,Repetitive Upsetting Extrusion Process of Al 5452 Alloy: Finite Element Analysis and Experimental Investigation,,,,,https://civilica.com/doc/1170760
در داخل متن نیز هر جا که به عبارت و یا دستاوردی از این مقاله اشاره شود پس از ذکر مطلب، در داخل پارانتز، مشخصات زیر نوشته می شود.
برای بار اول: (1400, Faraji Shovay, Towhid؛ Sina Ghaemi Khiavi و Esmaeil Emadoddin و Hamid-Reza M. Semnani)
برای بار دوم به بعد: (1400, Faraji Shovay؛ Ghaemi Khiavi و Emadoddin و M. Semnani)
برای آشنایی کامل با نحوه مرجع نویسی لطفا بخش راهنمای سیویلیکا (مرجع دهی) را ملاحظه نمایید.
مراجع و منابع این مقاله:
لیست زیر مراجع و منابع استفاده شده در این مقاله را نمایش می دهد. این مراجع به صورت کاملا ماشینی و بر اساس هوش مصنوعی استخراج شده اند و لذا ممکن است دارای اشکالاتی باشند که به مرور زمان دقت استخراج این محتوا افزایش می یابد. مراجعی که مقالات مربوط به آنها در سیویلیکا نمایه شده و پیدا شده اند، به خود ممقالهقاله لینک شده اند :مدیریت اطلاعات پژوهشی
اطلاعات استنادی این مقاله را به نرم افزارهای مدیریت اطلاعات علمی و استنادی ارسال نمایید و در تحقیقات خود از آن استفاده نمایید.
علم سنجی و رتبه بندی مقاله
مشخصات مرکز تولید کننده این مقاله به صورت زیر است:
در بخش علم سنجی پایگاه سیویلیکا می توانید رتبه بندی علمی مراکز دانشگاهی و پژوهشی کشور را بر اساس آمار مقالات نمایه شده مشاهده نمایید.
به اشتراک گذاری این صفحه
اطلاعات بیشتر درباره COI
COI مخفف عبارت CIVILICA Object Identifier به معنی شناسه سیویلیکا برای اسناد است. COI کدی است که مطابق محل انتشار، به مقالات کنفرانسها و ژورنالهای داخل کشور به هنگام نمایه سازی بر روی پایگاه استنادی سیویلیکا اختصاص می یابد.
کد COI به مفهوم کد ملی اسناد نمایه شده در سیویلیکا است و کدی یکتا و ثابت است و به همین دلیل همواره قابلیت استناد و پیگیری دارد.