سال انتشار: 1390
محل انتشار: چهارمین کنفرانس مدیریت منابع آب ایران
کد COI مقاله: WRM04_145
زبان مقاله: فارسیمشاهده این مقاله: 1,145
فایل این مقاله در 13 صفحه با فرمت PDF قابل دریافت می باشد
با استفاده از پرداخت اینترنتی بسیار سریع و ساده می توانید اصل این مقاله را که دارای 13 صفحه است به صورت فایل PDF در اختیار داشته باشید.
آدرس ایمیل خود را در کادر زیر وارد نمایید:
مشخصات نویسندگان مقاله بررسی آنومالی آرسنیک موجود در منابع آب سد سهند
چکیده مقاله:
سد سهند با حجم مخزنی 135 میلیون متر مکعب در جنوب غرب شهرستان هشترود یکی از مهمترین سدهای استان اذربایجان شرقی محسوب می شود این سد علاوه بر تامین آب شرب و صنعتی شهرستان هشترود آب کشاورزی 3 تا 11 هزار هکتار از اراضی این منطقه را تامین می کند با توجه به اهمیت این منبع آبی کیفیت آب مخزن سد و منابع آب سطحی و زیرزمینی مرتبط با آن در طی 8 سال اخیر 1381-89 مورد پایش قرارگرفته است براساس نتایج انالیز 308 نمونه آبی بدست امده که شامل آنالیز عناصر اصلی فرعی و فلزات سنگین بود آنومالی از آرسنیک در منطقه مشاهده شد هدف از این تحقیق تعیین منشا و بررسی هیدروشیمیایی آنومالی های موجود در آب انباشته شده در سد سهند و منابع سطحی و زیرزمینی مرتبط با آن است بدین منظور از روشهای گرافیکی و تجزیه به عوامل استفاده شد این روشها توانستند به کمک شواهد صحرایی و مطالعات زمین شناسی سه تیپ و پنج منشا کلی برای منابع آبی منطقه شناسایی و پنج عاملی اصلی موثر بر هیدروشیمی منطقه را مشخص کنند.
کلیدواژه ها:
کد مقاله/لینک ثابت به این مقاله
کد یکتای اختصاصی (COI) این مقاله در پایگاه سیویلیکا WRM04_145 میباشد و برای لینک دهی به این مقاله می توانید از لینک زیر استفاده نمایید. این لینک همیشه ثابت است و به عنوان سند ثبت مقاله در مرجع سیویلیکا مورد استفاده قرار میگیرد:https://civilica.com/doc/117054/
نحوه استناد به مقاله:
در صورتی که می خواهید در اثر پژوهشی خود به این مقاله ارجاع دهید، به سادگی می توانید از عبارت زیر در بخش منابع و مراجع استفاده نمایید:ندیری، عطااله و اصغری مقدم، اصغر و ارمانفر، فریدون و حسین زاده، محمد،1390،بررسی آنومالی آرسنیک موجود در منابع آب سد سهند،چهارمین کنفرانس مدیریت منابع آب ایران،تهران،https://civilica.com/doc/117054
در داخل متن نیز هر جا که به عبارت و یا دستاوردی از این مقاله اشاره شود پس از ذکر مطلب، در داخل پارانتز، مشخصات زیر نوشته می شود.
برای بار اول: (1390، ندیری، عطااله؛ اصغر اصغری مقدم و فریدون ارمانفر و محمد حسین زاده)
برای بار دوم به بعد: (1390، ندیری؛ اصغری مقدم و ارمانفر و حسین زاده)
برای آشنایی کامل با نحوه مرجع نویسی لطفا بخش راهنمای سیویلیکا (مرجع دهی) را ملاحظه نمایید.
مراجع و منابع این مقاله:
لیست زیر مراجع و منابع استفاده شده در این مقاله را نمایش می دهد. این مراجع به صورت کاملا ماشینی و بر اساس هوش مصنوعی استخراج شده اند و لذا ممکن است دارای اشکالاتی باشند که به مرور زمان دقت استخراج این محتوا افزایش می یابد. مراجعی که مقالات مربوط به آنها در سیویلیکا نمایه شده و پیدا شده اند، به خود مقاله لینک شده اند :مدیریت اطلاعات پژوهشی
اطلاعات استنادی این مقاله را به نرم افزارهای مدیریت اطلاعات علمی و استنادی ارسال نمایید و در تحقیقات خود از آن استفاده نمایید.
علم سنجی و رتبه بندی مقاله
مشخصات مرکز تولید کننده این مقاله به صورت زیر است:
در بخش علم سنجی پایگاه سیویلیکا می توانید رتبه بندی علمی مراکز دانشگاهی و پژوهشی کشور را بر اساس آمار مقالات نمایه شده مشاهده نمایید.
مقالات پیشنهادی مرتبط
- تولید هیدروچار از زیست توده با استفاده از روش زغالی شدن هیدروترمال
- بررسی اثر بسترهای حاصل از ترکیب پیت ماس، کمپوست زباله شهری، پالم پیت و زئولیت در رشد گیاه برگ زینتی دراسنا (Dracaena fragrans)
- مطالعه کاربرد پرلیت جهت افزایش رطوبت خاک در مناطق خشک و نیمه خشک
- بررسی جایگاه نور و کاربرد آن در فضاهای نمایش آثار موزه ای
- آلودگی آرسنیک در منابع خاک و سیب زمینی شهر همدان
مقالات فوق بر اساس داده کاوی مقالات مطالعه شده توسط پژوهشگران محاسبه شده است.
مقالات مرتبط جدید
- بررسی رابطه آب معادل برف و مختصات جرافیایی با رهیافت رگرسیون چند متغیره و شبکه های عصبی مصنوعی
- خروج از بحران کم آبی و تامین آب شرب دهستان خانه شور شهرستان ثلاث باباجانی با استفاده از پتانسیل طرح گرمسیری
- Non-carcinogenic health risk assessment induced by paraquat in some streams, wells and drinking water in Guilan province, the Northern Iran
- Carrying Capacity; from weak sustainability to strong sustainability
- استفاده بهینه از روان آب شهری و پساب آب شیرین کن شهر زاهدان به منظور ارتقا منظر شهری
مقالات فوق اخیرا در حوزه مرتبط با این مقاله به سیویلیکا افزوده شده اند.
به اشتراک گذاری این صفحه
اطلاعات بیشتر درباره COI
COI مخفف عبارت CIVILICA Object Identifier به معنی شناسه سیویلیکا برای اسناد است. COI کدی است که مطابق محل انتشار، به مقالات کنفرانسها و ژورنالهای داخل کشور به هنگام نمایه سازی بر روی پایگاه استنادی سیویلیکا اختصاص می یابد.
کد COI به مفهوم کد ملی اسناد نمایه شده در سیویلیکا است و کدی یکتا و ثابت است و به همین دلیل همواره قابلیت استناد و پیگیری دارد.