سال انتشار: 1396
کد COI مقاله: JR_TEB-7-1_005
زبان مقاله: فارسیمشاهد این مقاله: 9
فایل این مقاله در 6 صفحه با فرمت PDF قابل دریافت می باشد
با استفاده از پرداخت اینترنتی بسیار سریع و ساده می توانید اصل این مقاله را که دارای 6 صفحه است به صورت فایل PDF در اختیار داشته باشید.
آدرس ایمیل خود را در کادر زیر وارد نمایید:
مشخصات نویسندگان مقاله مقایسه اثرگذاری توانمندسازی روانشناختی بر شادکامی بر اساس ویژگیهای سازمانی و جمعیتشناختی
چکیده مقاله:
اهداف: شادکامی کارکنان در حوزه کاری، موضوع مهمی برای سازمانهاست. محققان دریافتهاند که بهرهوری کارکنان شاد نسبت به کارکنان ناشاد بالاتر است. نیروی انتظامی به عنوان سازمانی که وظیفه خطیر و حساس برقراری نظم و امنیت در جامعه را بر عهده دارد، بیش از هر سازمان دیگری نیازمند دراختیارداشتن نیروهای توانمند و بانشاط است. هدف این پژوهش، مقایسه اثرگذاری توانمندسازی روانشناختی بر شادکامی بر اساس ویژگیهای سازمانی و جمعیتشناختی بود.
ابزار و روشها: این پژوهش توصیفی- همبستگی در کلیه افسران شهر زاهدان در ۶ ماه اول سال ۱۳۹۵ انجام شد. با استفاده از روش نمونهگیری طبقهبندی تصادفی، ۲۴۸ نفر به عنوان نمونه انتخاب شدند. برای جمعآوری دادهها از ۲ پرسشنامه استاندارد توانمندسازی روانشناختی اسپریتزر و شادکامی آکسفورد استفاده شد. دادهها با استفاده از آزمونهای همبستگی اسپیرمن، رگرسیون، کروسکالوالیس و آزمون یومنویتنی در قالب نرمافزار SPSS ۱۷ تجزیه و تحلیل شدند.
یافتهها: همبستگی ۲ شاخص توانمندسازی روانشناختی و شادکامی افسران پلیس با آزمون همبستگی اسپیرمن تأیید شد (۰/۷۱۵ρ=؛ ۰/۰۰۰۱p=). علاوه بر این، کلیه ابعاد ۵گانه توانمندسازی روانشناختی، همبستگی معناداری در سطح ۰/۰۰۰۱p= با شادکامی افسران پلیس داشتند که احساس اعتماد بیشترین اولویت را در اثرگذاری بر شادکامی داشت. توانمندسازی و شادکامی در افسران ستادی و مدیران بیش از دیگر طبقهها مشاهده شد اما در سوابق خدمتی و سطوح تحصیلاتی متفاوت، تفاوت معناداری وجود نداشت.
نتیجهگیری: کلیه ابعاد ۵گانه توانمندسازی روانشناختی، اثرگذاری مثبت و معنارداری بر شادکامی کارکنان دارد. توانمندسازی و شادکامی در افسران ستادی و مدیران بیش از دیگر طبقهها مشاهده میشود ولی سوابق خدمتی و سطوح تحصیلاتی، تأثیرگذار نیستند.
کلیدواژه ها:
Power (Psychology), Happiness, Police, قدرت (روانشناسی), شادکامی, پلیس
کد مقاله/لینک ثابت به این مقاله
برای لینک دهی به این مقاله می توانید از لینک زیر استفاده نمایید. این لینک همیشه ثابت است و به عنوان سند ثبت مقاله در مرجع سیویلیکا مورد استفاده قرار میگیرد:https://civilica.com/doc/1170420/
نحوه استناد به مقاله:
در صورتی که می خواهید در اثر پژوهشی خود به این مقاله ارجاع دهید، به سادگی می توانید از عبارت زیر در بخش منابع و مراجع استفاده نمایید:وظیفه، زهرا و سادات سعادتیار، فهیمه،1396،مقایسه اثرگذاری توانمندسازی روانشناختی بر شادکامی بر اساس ویژگیهای سازمانی و جمعیتشناختی،،،،،https://civilica.com/doc/1170420
در داخل متن نیز هر جا که به عبارت و یا دستاوردی از این مقاله اشاره شود پس از ذکر مطلب، در داخل پارانتز، مشخصات زیر نوشته می شود.
برای بار اول: (1396، وظیفه، زهرا؛ فهیمه سادات سعادتیار)
برای بار دوم به بعد: (1396، وظیفه؛ سادات سعادتیار)
برای آشنایی کامل با نحوه مرجع نویسی لطفا بخش راهنمای سیویلیکا (مرجع دهی) را ملاحظه نمایید.
مراجع و منابع این مقاله:
لیست زیر مراجع و منابع استفاده شده در این مقاله را نمایش می دهد. این مراجع به صورت کاملا ماشینی و بر اساس هوش مصنوعی استخراج شده اند و لذا ممکن است دارای اشکالاتی باشند که به مرور زمان دقت استخراج این محتوا افزایش می یابد. مراجعی که مقالات مربوط به آنها در سیویلیکا نمایه شده و پیدا شده اند، به خود ممقالهقاله لینک شده اند :مدیریت اطلاعات پژوهشی
اطلاعات استنادی این مقاله را به نرم افزارهای مدیریت اطلاعات علمی و استنادی ارسال نمایید و در تحقیقات خود از آن استفاده نمایید.
علم سنجی و رتبه بندی مقاله
مشخصات مرکز تولید کننده این مقاله به صورت زیر است:
در بخش علم سنجی پایگاه سیویلیکا می توانید رتبه بندی علمی مراکز دانشگاهی و پژوهشی کشور را بر اساس آمار مقالات نمایه شده مشاهده نمایید.
به اشتراک گذاری این صفحه
اطلاعات بیشتر درباره COI
COI مخفف عبارت CIVILICA Object Identifier به معنی شناسه سیویلیکا برای اسناد است. COI کدی است که مطابق محل انتشار، به مقالات کنفرانسها و ژورنالهای داخل کشور به هنگام نمایه سازی بر روی پایگاه استنادی سیویلیکا اختصاص می یابد.
کد COI به مفهوم کد ملی اسناد نمایه شده در سیویلیکا است و کدی یکتا و ثابت است و به همین دلیل همواره قابلیت استناد و پیگیری دارد.