فایل این مقاله در 14 صفحه با فرمت PDF قابل دریافت می باشد
خرید و دانلود فایل مقاله
با استفاده از پرداخت اینترنتی بسیار سریع و ساده می توانید اصل این مقاله را که دارای 14 صفحه است به صورت فایل PDF در اختیار داشته باشید.
آدرس ایمیل خود را در کادر زیر وارد نمایید:
مشخصات نویسندگان مقاله An overview on the carbon capture technologies with an approach of green coal production study
Nima Norouzi - Department of Energy, Amirkabir university of technology, Tehran, IranSaeed Talebi - Energy Department, Amirkabir university of technology, Tehran, IranArmin Shahbazi - Energy faculty, Amirkabir university of technology, Tehran, Iran
چکیده مقاله:
Coal will still be a significant component of power generation for years to come, and carbon dioxide capture systems will be the essential feature of clean coal in the future. Those who promise to deliver low carbon dioxide capture costs are committed to the pipeline and future systems. So far, many methods of carbon dioxide capture have proved costly and energy-hungry based on coal system additives. Besides, it is continually moving other industries to effectively utilize the amount of carbon present in carbon dioxide and move toward carbon capture and reuse, which is marketed ready for carbon dioxide, but it has different requirements on product quality. This paper aims to review the methods of carbon capture technologies and develop an optimal method for the green coal combustion process using the Energy and Exergy Analysis. According to the results of this paper, the Chemical Looping Combustion is the most suitable method for this process, and with the coal, powerplants using CLC technologies, the Green Coal target can be made real.
کلیدواژه ها:
Green Coal, Chemical Looping Combustion, Coal upgrade, Carbon capture system, performance analysis, Carbon control
کد مقاله/لینک ثابت به این مقاله
برای لینک دهی به این مقاله می توانید از لینک زیر استفاده نمایید. این لینک همیشه ثابت است و به عنوان سند ثبت مقاله در مرجع سیویلیکا مورد استفاده قرار میگیرد:
https://civilica.com/doc/1170406/
نحوه استناد به مقاله:
در صورتی که می خواهید در اثر پژوهشی خود به این مقاله ارجاع دهید، به سادگی می توانید از عبارت زیر در بخش منابع و مراجع استفاده نمایید:
Norouzi, Nima و Talebi, Saeed و Shahbazi, Armin,1399,An overview on the carbon capture technologies with an approach of green coal production study,,,,,https://civilica.com/doc/1170406
در داخل متن نیز هر جا که به عبارت و یا دستاوردی از این مقاله اشاره شود پس از ذکر مطلب، در داخل پارانتز، مشخصات زیر نوشته می شود. برای بار اول: (1399, Norouzi, Nima؛ Saeed Talebi و Armin Shahbazi) برای بار دوم به بعد: (1399, Norouzi؛ Talebi و Shahbazi) برای آشنایی کامل با نحوه مرجع نویسی لطفا بخش راهنمای سیویلیکا (مرجع دهی) را ملاحظه نمایید.
مراجع و منابع این مقاله:
لیست زیر مراجع و منابع استفاده شده در این مقاله را نمایش می دهد. این مراجع به صورت کاملا ماشینی و بر اساس هوش مصنوعی استخراج شده اند و لذا ممکن است دارای اشکالاتی باشند که به مرور زمان دقت استخراج این محتوا افزایش می یابد. مراجعی که مقالات مربوط به آنها در سیویلیکا نمایه شده و پیدا شده اند، به خود ممقالهقاله لینک شده اند :
[1] J. Adánez, A. Abad, T. Mendiara, P. Gayán, L.F. ...
[2] Juan Adanez, Alberto Abad, Francisco Garcia-Labiano, Pilar ...
Gayan, Luis F. de Diego, Progress in Chemical-Looping Combustion and ...
[3] Erdogan Alper, Ozge Yuksel Orhan, CO2 utilization: Developments in ...
[4] J. Anderson, D. Drury, J. Hamlin, and A. Kent. ...
[5] C2ES. 2016. Global Emissions: Center for Climate and Energy ...
[6] R. Chauvy, N. Meunier, D. Thomas, G. D. Weireld, ...
[7] A. Cormos, C. Cormos, Investigation of hydrogen and power ...
[8] C. Cormos, Hydrogen production from fossil fuels with carbon ...
[9] Y. Demirel, M. Matzen, C. Winters, X. Gao, Capturing ...
[10] DNV. 2011. Carbon Dioxide Utilisation: Electrochemical Conversion of CO2 ...
[11] Energy. 2017. BP Statistical Review of World Energy - ...
[12] EPA-14. 2013. Global Emissions by Gas - Environmental Protection ...
[13] L. Fan, 2010. Chemical Looping Systems for Fossil Energy ...
در بخش علم سنجی پایگاه سیویلیکا می توانید رتبه بندی علمی مراکز دانشگاهی و پژوهشی کشور را بر اساس آمار مقالات نمایه شده مشاهده نمایید.
به اشتراک گذاری این صفحه
اطلاعات بیشتر درباره COI
COI مخفف عبارت CIVILICA Object Identifier به معنی شناسه سیویلیکا برای اسناد است. COI کدی است که مطابق محل انتشار، به مقالات کنفرانسها و ژورنالهای داخل کشور به هنگام نمایه سازی بر روی پایگاه استنادی سیویلیکا اختصاص می یابد.
کد COI به مفهوم کد ملی اسناد نمایه شده در سیویلیکا است و کدی یکتا و ثابت است و به همین دلیل همواره قابلیت استناد و پیگیری دارد.