سال انتشار: 1399
کد COI مقاله: CBSSRCD01_007
زبان مقاله: فارسیمشاهده این مقاله: 247
فایل این مقاله در 11 صفحه با فرمت PDF قابل دریافت می باشد
با استفاده از پرداخت اینترنتی بسیار سریع و ساده می توانید اصل این مقاله را که دارای 11 صفحه است به صورت فایل PDF در اختیار داشته باشید.
آدرس ایمیل خود را در کادر زیر وارد نمایید:
مشخصات نویسندگان مقاله چالش ها و فرصت های بازارچه های مرزی در توسعة اقتصادی مناطق شهری با استفاده از SWOT (مطالعة موردی: شهر مریوان)
چکیده مقاله:
مرز به عنوان پديده ای پويا، يکی از موضوعات بنیادی مطالعات جغرافیايی به شمار می رود. در گذشته، بیشتر مطالعات مرزی، تقريبا به طورانحصاری بر حکومت ها متمرکز بودند، بخشی از رشد و توسعه شهری کشورها تابع موقعیت جغرافیايی آن هاست. توسعه شهرهای مرزی بیشترينوابستگی را به موقعیت جغرافیايی و فاکتورهايی مانند مبادلات اقتصادی، فرهنگی و سیاسی آن ها با فضای پیرامونی دارد. مريوان در کردستان،يکی از اين شهرهای مرزی است. مناطق غربی کشور از نقاط بسیار حساس و استراتژيکی هستند که بنا به دلايلی چون نزديکی به مرز عراق وهمچنین میزان تبادلات اقتصادی و کارای با اقلیم در منطقه کردستان و داشتن مرز مشترک زمینی و نزديکی فرهنگی، مذهبی و قومیتی مردمکرد با کردستان عراق از سوی ديگر وجود پتانسیل های قوی نظیر، گمرک، نیروی کار جوان، مرز زمینی شهر مريوان را به بستريی مطلوب جهتحضور سرمايه گذاران و رهانیدن ساکنین اين شهر از بسیاری از مشکلات و معضلات ناشی از فقر و بیکاری تبديل نموده است. در پژوهشحاضر تحت عنوان چالش ها و فرصت های توسعه اقتصادی شهرها در مناطق مرزی با تمرکز بر شهر مريوان، با استفاده از روش تحلیلی- توصیفیو مطالعات کتابخانه ای به شناسايی فرصت ها و چالش های فراروی سرمايه گذاران با استفاده از روش SOWT در اين شهر مرزی پرداخته و راهبردهايی چند جهت بهره گیری از فرصت ها و غلبه بر موانع و تهديدات پیش روی سرمايه گذاری در اين شهر را ارائه و پیشنهاد نموده است.
کلیدواژه ها:
کد مقاله/لینک ثابت به این مقاله
کد یکتای اختصاصی (COI) این مقاله در پایگاه سیویلیکا CBSSRCD01_007 میباشد و برای لینک دهی به این مقاله می توانید از لینک زیر استفاده نمایید. این لینک همیشه ثابت است و به عنوان سند ثبت مقاله در مرجع سیویلیکا مورد استفاده قرار میگیرد:https://civilica.com/doc/1170351/
نحوه استناد به مقاله:
در صورتی که می خواهید در اثر پژوهشی خود به این مقاله ارجاع دهید، به سادگی می توانید از عبارت زیر در بخش منابع و مراجع استفاده نمایید:صیدی، سیروان و صفری، راضیه و آوج، مجید و رضایی، محمدعادل،1399،چالش ها و فرصت های بازارچه های مرزی در توسعة اقتصادی مناطق شهری با استفاده از SWOT (مطالعة موردی: شهر مریوان)،همایش علمی پژوهشی مرز، مناسبات اجتماعی و توسعه فرهنگی،سنندج،https://civilica.com/doc/1170351
در داخل متن نیز هر جا که به عبارت و یا دستاوردی از این مقاله اشاره شود پس از ذکر مطلب، در داخل پارانتز، مشخصات زیر نوشته می شود.
برای بار اول: (1399، صیدی، سیروان؛ راضیه صفری و مجید آوج و محمدعادل رضایی)
برای بار دوم به بعد: (1399، صیدی؛ صفری و آوج و رضایی)
برای آشنایی کامل با نحوه مرجع نویسی لطفا بخش راهنمای سیویلیکا (مرجع دهی) را ملاحظه نمایید.
مدیریت اطلاعات پژوهشی
اطلاعات استنادی این مقاله را به نرم افزارهای مدیریت اطلاعات علمی و استنادی ارسال نمایید و در تحقیقات خود از آن استفاده نمایید.
علم سنجی و رتبه بندی مقاله
مشخصات مرکز تولید کننده این مقاله به صورت زیر است:
در بخش علم سنجی پایگاه سیویلیکا می توانید رتبه بندی علمی مراکز دانشگاهی و پژوهشی کشور را بر اساس آمار مقالات نمایه شده مشاهده نمایید.
مقالات مرتبط جدید
- سیری در تحولات ژئوپلیتیک
- ایران محور هژمونیک و قدرت برتر منطقه آسیای جنوب غربی
- استراتژی پیشتاز ایالات متحده آمریکا و پیامدهای ژئوپلیتیکی آن پس از 11 سپتامبر
- ژئوپلیتیک، علم یا گفتمان: یک تردید فلسفی
- ساختار ژئوپلیتیکی جهان و تاثیر آن بر خاورمیانه
مقالات فوق اخیرا در حوزه مرتبط با این مقاله به سیویلیکا افزوده شده اند.
طرح های پژوهشی مرتبط جدید
- ارزیابی انتخابات پارلمان اروپا (۲۰۱۹) و ترسیم چشم انداز سیاست خارجی اتحادیه اروپا
- تغییر جایگاه غرب آسیا در اسناد راهبردی آمریکا و پیامدهای آن بر امنیت ملی ایران
- اظهارنظر کارشناسی درباره: «طرح الزام دولت به اقدام مقتضی علیه کشورهای منطقه میزبان پایگاه های نظامی آمریکا»
- اظهارنظر کارشناسی درباره: «طرح الزام دولت به اقدام قانونی علیه شرکت هایی که به تحریم های ضدایرانی ایالات متحده آمریکا پیوسته اند»
- اظهارنظر کارشناسی درباره: «طرح الزام دولت به حمایت همه جانبه از افراد و موسسات ایرانی که از اقدامات آمریکا متضرر شدند»
طرح های پژوهشی فوق اخیرا در حوزه مرتبط با این مقاله به سیویلیکا افزوده شده اند.
به اشتراک گذاری این صفحه
اطلاعات بیشتر درباره COI
COI مخفف عبارت CIVILICA Object Identifier به معنی شناسه سیویلیکا برای اسناد است. COI کدی است که مطابق محل انتشار، به مقالات کنفرانسها و ژورنالهای داخل کشور به هنگام نمایه سازی بر روی پایگاه استنادی سیویلیکا اختصاص می یابد.
کد COI به مفهوم کد ملی اسناد نمایه شده در سیویلیکا است و کدی یکتا و ثابت است و به همین دلیل همواره قابلیت استناد و پیگیری دارد.