بررسی پشت بام سبز در ساختمان های بلندمرتبه
- سال انتشار: 1399
- محل انتشار: اولین کنفرانس بین المللی معماری، عمران، محیط زیست و کشاورزی
- کد COI اختصاصی: ACEACONF01_097
- زبان مقاله: فارسی
- تعداد مشاهده: 483
نویسندگان
کارشناس ارشد معماری
چکیده
اصطلاح "معماری سبز" به معماری در حال تکامل گفته می شود که به محیط زیست و آگاهی های زیست محیطی (هشدارها) از قبیل اثرات ناشی از تخریب هوا، انرژی و زمین مربوط می شود. رشد شتابان جمعیت به دنبال آن افزایش ساخت و ساز و توسعه شهری بدون توجه به اکوسیستم ها و عدم برنامه ریزی و مدیریت صحیح و سهولت مداخله در طبیعت به واسطه تحولات فن آوری و غلبه منافع فردی به مصالح مشکلات بسیاری برای انسان و کره ی زمین به وجود آورده است که از جمله ی آن می توان به تولید زباله، تخریب اکوسیستم های طبیعی، افزایش مصرف سوخت های فسیلی، گرم شدن کره ی زمین، افزایش آلودگی و انتشار گازهای گلخانه ای اشاره کرد. استفاده از رویکردهای ویژه همسو با زمان و روند تطبیقی آن باعث نگرش جدیدی در این حوزه به نام معماری سبز گردید، که نقش آن در ساختمان های بلند مرتبه و یا به عبارتی برج ها بیشتر نمود پیدا می کند. آثار سوء تکنولوژی مدرن بر روی محیط زیست نوعی آگاهی نو نسبت به مسائل زیست محیطی در مردم به وجود آورد. در این مقاله ضمن ارائه دیدگاه های مختلف درباره معماری سبز، مزایای زیست محیطی معماری سبز به معرفی نمونه هایی از ساختمان های بلندمرتبه با معماری سبز پرداخته شده است. در نهایت در این مقاله استفاده از فناوری معماری سبز به دلیل مزایایی چون کاهش آلودگی هوا، کاهش گرمایش جهانی، از بین رفتن جزیره حرارتی در شهر، کنترل میزان مونواکسید کربن و افزایش سرانه فضای سبز به طور کامل و مداوم توصیه می شود.کلیدواژه ها
معماری سبز، بام سبز، ساختمان های بلند مرتبهمقالات مرتبط جدید
- سرویس نرم افزاری همبسته ساز دنباله های کشتی ها در مسیرهای دریایی
- استخراج حوزه های نوآوریهای دفاعی مبتنی بر فناوری بلاکچین
- هوش مصنوعی و تحلیل بصری در فضای جغرافیایی و سایبری: فرصت ها و چالش های پژوهشی
- تخمین مدار ماهواره ها مبتنی بر هوش مصنوعی
- شناسایی خودروهای نظامی بر روی تصاویر واقعی به کمک مدلهای یادگیری عمیق و انطباق دامنه
اطلاعات بیشتر در مورد COI
COI مخفف عبارت CIVILICA Object Identifier به معنی شناسه سیویلیکا برای اسناد است. COI کدی است که مطابق محل انتشار، به مقالات کنفرانسها و ژورنالهای داخل کشور به هنگام نمایه سازی بر روی پایگاه استنادی سیویلیکا اختصاص می یابد.
کد COI به مفهوم کد ملی اسناد نمایه شده در سیویلیکا است و کدی یکتا و ثابت است و به همین دلیل همواره قابلیت استناد و پیگیری دارد.