بررسی و ارزیابی چگونگی تاثیرات فرایند تفکر طراحی معماری و نقدوبررسی معماری سازمانی

  • سال انتشار: 1399
  • محل انتشار: اولین کنفرانس بین المللی معماری، عمران، محیط زیست و کشاورزی
  • کد COI اختصاصی: ACEACONF01_065
  • زبان مقاله: فارسی
  • تعداد مشاهده: 309
دانلود فایل این مقاله

نویسندگان

مرتضی فرامرز

عضو باشگاه پژوهشگران جوان و نخبگان

چکیده

رشد روز افزون فن آوری اطلاعات از یکسو و تغییرات محیط کسب و کار سازمانی از سوی دیگر و نیز عوامل دیگری مانند جهانی شدن و حرکت به سوی جوامع اطلاعاتی، عوامل و پیشرانه های موثری هستند که سازما نها را تحت فشار قرار داده و بخشهای فناوری اطلاعات سازمان ها را دچار سردرگمی در توسعه و به روز رسانی فن آور یها و سیستمهای اطلاعاتی می نمایند .مواردی مانند یکپارچگی، تعامل پذیری، تمرکززدایی، سادگی، کیفیت و به روز رسانی، پارامترهای اساسی هستند که سازما نها را به سوی رویکرد نوین و جدید معماری سازمانی رهنمون میسازد. بسیاری از سازما نها به دلیل پیچیدگیهای محیط های کسب و کار و فنآوری و نیز نرخ تغییرات در این حوزه ها زمین گیر شده اند و آنهایی که تصمیم گرفته اند تا پروژه های فنآوری اطلاعات را پیگیری کنند، کماکان با نرخ بالایی از شکست مواجه هستند .طبق تحقیقات انجام شده، سالانه حدود 75 میلیارد دلار از پروژه های فنآوری اطلاعات در حوزه های دولتی و صنعتی درسطح جهان با شکست مواجه می شوند. جهش بزرگ سازمان ها به سمت افزایش بهره وری کسب و کار و فنآوری، موجب دوباره کاریها و پیچیدگی در ارائه راه کارها و استانداردهایی شده است که سردرگمی ها و ریسکهای مرتبط با هر تصمیم گیری مدیریت ارشد سازمان را افزایش میدهد. تصمیمگیری های متعدد در زمینه توسعه کسب و کار و نوآور یهای فنآوری در سازمانها، نیازمند یک روش سیستماتیک مطابق با یک چارچوب، ضمن در نظر گرفتن ابعاد مختلف معماری است

کلیدواژه ها

نقدوبررسی معماری سازمانی، معماری سازمانی، روش سیستماتیک، سیستمهای اطلاعاتی،فرایند تفکر طراحی

مقالات مرتبط جدید

اطلاعات بیشتر در مورد COI

COI مخفف عبارت CIVILICA Object Identifier به معنی شناسه سیویلیکا برای اسناد است. COI کدی است که مطابق محل انتشار، به مقالات کنفرانسها و ژورنالهای داخل کشور به هنگام نمایه سازی بر روی پایگاه استنادی سیویلیکا اختصاص می یابد.

کد COI به مفهوم کد ملی اسناد نمایه شده در سیویلیکا است و کدی یکتا و ثابت است و به همین دلیل همواره قابلیت استناد و پیگیری دارد.