بررسی اصول مدیریت کیفیت جامع و پارامترهای عمومی و اختصاصی لازم جهت پیاده سازی آن

  • سال انتشار: 1399
  • محل انتشار: پنجمین کنفرانس بین المللی مطالعات نوین مدیریت و حسابداری در ایران
  • کد COI اختصاصی: MODIRACONF05_040
  • زبان مقاله: فارسی
  • تعداد مشاهده: 302
دانلود فایل این مقاله

نویسندگان

کریم نخعی

استادیار گروه حسابداری، دانشگاه آزاد اسلامی، واحد بیرجند، ایران

سمانه غلامی

دانشجوی کارشناسی ارشد مدیریت مالی، دانشگاه آزاد اسلامی، واحد بیرجند، ایران

چکیده

؛TQM یا مدیریت کیفیت فراگیر اقدامی است هوشمندانه، آرام و مستمر که تأثیری هم نیروزا در تأمین اهداف سازمان دارد و درنهایتبه رضایت مشتری، افزایش کارایی و بالابرد توانایی رقابت دربازارختم می شود. مدیریت کیفیت فراگیر را می توان مشارکت تمامیافراد و اجزای سازمان ازطریق کار گروهی در پیشرفت و اصلاح مستمر دانست. دلیل تأثیر آ بر عملکرد کسب و کار، مدیریت کیفیتجامع (TQM) طی 20 سال گذشته، اهمیت زیادی را برای بازرگانان، مدیران، کارشناسان و پژوهشگران به دست آورده است. در عینحال محیط امروز سازمان ها، مدیران را با چالش های جدیدی روبه رو می سازد و هرروز پویاتر از قبل می شود. رقابات جهانی و انتظاراتجوامع در حال تحول نیازهای مدیریتی جدیدی را مطرح می کند. مفاهیم مشارکت، توانمند سازی، کارگروهی، انعطاف و نظیر اینها، بهمنزلة مسائل روز سازمان ها، مدیرا را به خود مشغول می دارند. در کنار این موارد، تقاضاهای جدیدتر برای بهره وری و مزیات رقابتی،ازطریق کاراتر کردن عملیات، بهره گیری ازفن آوری جدید، تعهد و التزام به ارائة محصولات و خدمات کیفی و جلب رضایت مشتریو ارباب رجوع، مطرح می شوند. در این میان مدیریت کیفیت جامع یکی از مفید ترین و مؤثرترین روش های مورد استفاده در سیستم هایمدیریتی به شمار می آید که به نحو شایسته ای مباحث کیفیت را دربر دارد در این راستا، این پژوهش پس از بررسی ادبیات و اصولمدیریت کیفیت جامع، پارامترهای عمومی و اختصاصی لازم جهت پیاده سازی آن در مراحل طراحی و اجراء را بیان می کند.

کلیدواژه ها

مدیریت کیفیت، TQM، سازماندهی، کنترل کیفیت

مقالات مرتبط جدید

اطلاعات بیشتر در مورد COI

COI مخفف عبارت CIVILICA Object Identifier به معنی شناسه سیویلیکا برای اسناد است. COI کدی است که مطابق محل انتشار، به مقالات کنفرانسها و ژورنالهای داخل کشور به هنگام نمایه سازی بر روی پایگاه استنادی سیویلیکا اختصاص می یابد.

کد COI به مفهوم کد ملی اسناد نمایه شده در سیویلیکا است و کدی یکتا و ثابت است و به همین دلیل همواره قابلیت استناد و پیگیری دارد.