سال انتشار: 1399
محل انتشار: فصلنامه امنیت ملی، دوره: 10، شماره: 35
کد COI مقاله: JR_NSJ-10-35_012
زبان مقاله: فارسیمشاهد این مقاله: 43
فایل این مقاله در 32 صفحه با فرمت PDF قابل دریافت می باشد
با استفاده از پرداخت اینترنتی بسیار سریع و ساده می توانید اصل این مقاله را که دارای 32 صفحه است به صورت فایل PDF در اختیار داشته باشید.
آدرس ایمیل خود را در کادر زیر وارد نمایید:
مشخصات نویسندگان مقاله نقش و تأثیر اقتصاد دیجیتال در الگوی راهبردی پیشرفت دانش و فناوری رمز در جمهوری اسلامی ایران
چکیده مقاله:
اقتصاد رکن اساسی پیشرفت هر فناوری ازجمله رمزنگاری میباشد و اقتصاد دیجیتال بهعنوان یکی از پیشرانها و زمینهساز پیشرفت دانش و فناوری رمزنگاری میباشد. قطعاً گردش مالی مناسب در این حوزه، تأثیرات زیادی بر رونق تولید و رغبت دانشجویان و پژوهشگران این حوزه خواهد داشت. هدف از این مقاله کمک به ارتقاء امنیت اطلاعات و ارتباطات در کشور است، زیرا دانش و فناوری رمز بهعنوان قلب امنیت اطلاعات و ارتباطات در فضای سایبر میباشد که با هیچگونه وارداتی قابل حصول نیست. مسئله اصلی در حوزه رمز، فقدان الگوی مدون و راهبردی پیشرفت دانش و فناوری رمز در ج.ا.ایران، چیستی ابعاد، مؤلفهها و شاخصهای آن و چگونگی فراهم کردن شرایط مناسب برای رسیدن به چشمانداز 1404 میباشد. در این پژوهش با بررسی اسناد بالادستی، کشورهای منتخب مورد واکاوی قرار گرفت و ضمن تبیین ابعاد، مؤلفهها و شاخصهای مورد نظر، مدل مفهومی پژوهش ترسیم و بر آن اساس، الگوی رسیدن به وضع مطلوب در حوزه اقتصاد دیجیتال با کمک چرخه چهار مرحلهای دمینگ یا «PDCA» طراحی گردید. این تحقیق بهصورت آمیخته و با روش توصیفی- تحلیلی و موردی- زمینهای انجام میشود. با مدلسازی معادلات ساختاری به روش حداقل مربعات جزئی و با استفاده از نرمافزار اسمارت پی.ال.اس به مدل مفهومی مورد نظر رسیدیم. تجزیهوتحلیل دادهها با بررسی برازش مدل اندازهگیری، برازش مدل ساختاری و برازش کلی مدل (GOF) انجام گرفت و نشان داده شد تمام این موارد برای مدل پیشنهادی مناسب بودند. در انتهای مقاله مؤلفهها و شاخصهای بُعد اقتصاد دیجیتال یا انقلاب صنعتی چهارم نتیجه شد.
کلیدواژه ها:
الگوی پیشرفت دانش و فناوری رمز, اقتصاد دیجیتال, مدل ساختاری تفسیری
کد مقاله/لینک ثابت به این مقاله
برای لینک دهی به این مقاله می توانید از لینک زیر استفاده نمایید. این لینک همیشه ثابت است و به عنوان سند ثبت مقاله در مرجع سیویلیکا مورد استفاده قرار میگیرد:https://civilica.com/doc/1168364/
نحوه استناد به مقاله:
در صورتی که می خواهید در اثر پژوهشی خود به این مقاله ارجاع دهید، به سادگی می توانید از عبارت زیر در بخش منابع و مراجع استفاده نمایید:رمضان یارندی، محسن و بهنامنیا، علیاصغر و عارف، محمدرضا و خراشادیزاده، محمدرضا،1399،نقش و تأثیر اقتصاد دیجیتال در الگوی راهبردی پیشرفت دانش و فناوری رمز در جمهوری اسلامی ایران،،،،،https://civilica.com/doc/1168364
در داخل متن نیز هر جا که به عبارت و یا دستاوردی از این مقاله اشاره شود پس از ذکر مطلب، در داخل پارانتز، مشخصات زیر نوشته می شود.
برای بار اول: (1399، رمضان یارندی، محسن؛ علیاصغر بهنامنیا و محمدرضا عارف و محمدرضا خراشادیزاده)
برای بار دوم به بعد: (1399، رمضان یارندی؛ بهنامنیا و عارف و خراشادیزاده)
برای آشنایی کامل با نحوه مرجع نویسی لطفا بخش راهنمای سیویلیکا (مرجع دهی) را ملاحظه نمایید.
مراجع و منابع این مقاله:
لیست زیر مراجع و منابع استفاده شده در این مقاله را نمایش می دهد. این مراجع به صورت کاملا ماشینی و بر اساس هوش مصنوعی استخراج شده اند و لذا ممکن است دارای اشکالاتی باشند که به مرور زمان دقت استخراج این محتوا افزایش می یابد. مراجعی که مقالات مربوط به آنها در سیویلیکا نمایه شده و پیدا شده اند، به خود ممقالهقاله لینک شده اند :مدیریت اطلاعات پژوهشی
اطلاعات استنادی این مقاله را به نرم افزارهای مدیریت اطلاعات علمی و استنادی ارسال نمایید و در تحقیقات خود از آن استفاده نمایید.
علم سنجی و رتبه بندی مقاله
مشخصات مرکز تولید کننده این مقاله به صورت زیر است:
در بخش علم سنجی پایگاه سیویلیکا می توانید رتبه بندی علمی مراکز دانشگاهی و پژوهشی کشور را بر اساس آمار مقالات نمایه شده مشاهده نمایید.
به اشتراک گذاری این صفحه
اطلاعات بیشتر درباره COI
COI مخفف عبارت CIVILICA Object Identifier به معنی شناسه سیویلیکا برای اسناد است. COI کدی است که مطابق محل انتشار، به مقالات کنفرانسها و ژورنالهای داخل کشور به هنگام نمایه سازی بر روی پایگاه استنادی سیویلیکا اختصاص می یابد.
کد COI به مفهوم کد ملی اسناد نمایه شده در سیویلیکا است و کدی یکتا و ثابت است و به همین دلیل همواره قابلیت استناد و پیگیری دارد.