پژوهشی پیرامون ابعاد حوزه مدیریت آموزش عالی

  • سال انتشار: 1399
  • محل انتشار: سومین کنفرانس بین المللی روانشناسی، علوم تربیتی، علوم اجتماعی و علوم انسانی
  • کد COI اختصاصی: CPESC03_239
  • زبان مقاله: فارسی
  • تعداد مشاهده: 203
دانلود فایل این مقاله

نویسندگان

فاطمه ریوندی

دانشجوی کارشناسی (ارشد) مدیریت آموزشی، دانشگاه آزاد اسلامی واحد یادگار امام خمینی (ره) ، شهرری

داود عبدالهی

دکترای تخصصی برنانه ریزی آموزشی، عضو هیئت علمی دانشگاه آزاد اسلامی واحد یادگار امام خمینی (ره) ، شهرری

چکیده

زمینه و هدف: هدف از انجام این تحقیق ، بررسی پژوهشی پیرامون ابعاد حوزه مدیریت آموزش عالی است. برای پوشش اهداف مدیریت نظام آموزش عالی نیازمند تحول متنا سب با زمان وتغییرات پیرامونی وابعاد جهانی آن هستیم.مواد و روش تحقیق: روش مطالعه در این تحقیق به صورت مطالعه کتابخانهای بوده است. برای این منظور از مطالب موجود درمقاله، تحقیق های چاپ شده و همچنین مطالب دیجیتالی استفاده شده است.یافته ها و نتایج: آموزش عالی که سهم قابل توجهی از بودجه کشور را به خود اختصاص می دهند، نقشی تعیین کننده در ابعاد گوناگون اقتصادی، اجتماعی، فرهنگی و سیاسی جامعه در جهت توسعه پایدار دارند. در واقع میتوان نتیجه گرفت، با توجه به رسالت دانشگاه ها در توسعه کیفی و کمی آموزش و پژوهش و ارتقای بیش از پیش جایگاه علمی کشور از طریق ایجاد تحول و نوآوری، به منظور نهادینه کردن روشهای مناسب حفظ و بهبود کیفیت، لازم است، سیاست ها و سیاست گذاری در عرصه آموزش عالی براساس نیاز کشور و قابلیت رقابت در سطح جهانی باشد. نظام آموزش عالی در ایران در مسیر بین المللی کردن برنامه های درسی با چالش هایی چون نبود منابع مالی و نیروی انسانی متخصص، موانع محتوایی و روش تدریس، موضوع محور بودن برنامه های درسی، انعطاف ناپذیر بودن قوانین جاری کشور، اولویت دادن به مسایل دیگر (هویت ملی و بومی سازی دانش ) مواجه است که فراهم ساختن زمینه ارتقای فهم چشم اندازهای جهانی و بین المللی، تامین بودجه مالی و امکان انجام پژوهش ها با دانشجویان و اعضای هیات علمی دانشگاه های سایر کشورها می تواند فرایند بین المللی کردن برنامه های درسی را در آموزش عالی کشور تسهیل نماید.

کلیدواژه ها

آموزش، آموزش عالی

مقالات مرتبط جدید

اطلاعات بیشتر در مورد COI

COI مخفف عبارت CIVILICA Object Identifier به معنی شناسه سیویلیکا برای اسناد است. COI کدی است که مطابق محل انتشار، به مقالات کنفرانسها و ژورنالهای داخل کشور به هنگام نمایه سازی بر روی پایگاه استنادی سیویلیکا اختصاص می یابد.

کد COI به مفهوم کد ملی اسناد نمایه شده در سیویلیکا است و کدی یکتا و ثابت است و به همین دلیل همواره قابلیت استناد و پیگیری دارد.