طراحی تل مخصوص برای سرعت بیشتردر نصب لید های EEG و امکان استفاده ی فرد آماتور از دستگاه

  • سال انتشار: 1399
  • محل انتشار: سومین کنفرانس بین المللی مکانیک،مهندسی برق و کامپیوتر
  • کد COI اختصاصی: CMECE03_039
  • زبان مقاله: فارسی
  • تعداد مشاهده: 428
دانلود فایل این مقاله

نویسندگان

فاطمه سادات خزانی قمصری

دانشجوی کارشناسی مهندسی پزشکی،دانشگاه آزاد اسلامی واحد کاشان

شهلا قادری

دانشجوی کارشناسی مهندسی پزشکی،دانشگاه آزاد اسلامی واحد کاشان

فاطمه راحمی

دانشجوی کارشناسی مهندسی پزشکی،دانشگاه آزاد اسلامی واحد کاشان

ریحانه سبزپوشانی

دانشجوی کارشناسی مهندسی پزشکی،دانشگاه آزاد اسلامی واحد کاشان

بهنام شیری لودرچه

غیردانشجو

چکیده

ما در این مقاله ما قصد داریم با در نظر گرفتن قابلیتهای EEG چگونگی، ساختار، مزایا و معایب آن و...به آسانی این کار و ابداع روشی آسان تر برای قرارگیری الکترود بر روی پوست سر بپردازیم. امروزه با گسترش علم و تکنولوژی روشهای نوین کم خطر و ساده تری برای دسترسی به تصویربرداری موقعیت داخلی بدن و یا در آن ثانیه (در واحد زمان) مشاهده فعالیت های داخلی ایجاد شده از جمله آن میتوان به الکتروانسفالوگرافی (EEG) اشاره کرد که یک روش غیرتهاجمی برای رسیدن به سیگنال های مغزی و ثبت آن است. از آنجا که بیماریهای عصبی زیادی از جمله صرع که حدود ۵۰ میلیون از جمعیت جهان را به خود درگیر کرده روشهای تهاجمی برای گرفتن سیگنال از سطح کورتکس با سختی های زیادی همراه بود و کشف روش تصویربرداری توسط الکترودهایی از سطح پوست سر توسط آقای هانس برگر انقلاب تازهای در این زمینه بود که رفته رفته این علم در زمینه های مختلفی مانند QEEG, EMG و غیره گسترش یافت الکترودها طبق استاندارد رسمی ۲۰B۱۰ حدود ۲۱ الکترود به صورت کلاه بر روی پوست سر قرار میگیرد حال آنکه برای تنظیم راحت تر آن ایده اختراع سوار کردن الکترودها بر روی تل ۵ قسمتی دارای پیچ تنظیم کننده برای تنظیم دقیق الکترود روی نقاط مشخص میتواند به سهولت کار کمک کند.

کلیدواژه ها

BCI ،QEEG ،EEG،بیماری صرع، سیگنال مغزی

اطلاعات بیشتر در مورد COI

COI مخفف عبارت CIVILICA Object Identifier به معنی شناسه سیویلیکا برای اسناد است. COI کدی است که مطابق محل انتشار، به مقالات کنفرانسها و ژورنالهای داخل کشور به هنگام نمایه سازی بر روی پایگاه استنادی سیویلیکا اختصاص می یابد.

کد COI به مفهوم کد ملی اسناد نمایه شده در سیویلیکا است و کدی یکتا و ثابت است و به همین دلیل همواره قابلیت استناد و پیگیری دارد.