بهینه سازی مصرف انرژی و کنترل هوشمند سیستم مدیریت ساختمان با استفاده ازالگوریتم های تکاملی و منطق فازی

  • سال انتشار: 1399
  • محل انتشار: سومین کنفرانس بین المللی مکانیک،مهندسی برق و کامپیوتر
  • کد COI اختصاصی: CMECE03_036
  • زبان مقاله: فارسی
  • تعداد مشاهده: 589
دانلود فایل این مقاله

نویسندگان

محمدرضا شاه رحمانی

دانشجوی کارشناسی ارشد نرم افزار، موسسه آموزش عالی بهمنیار کرمان

فاطمه زریسفی کرمانی

استاد، موسسه آموزش عالی بهمنیار کرمان

چکیده

این یک کار تحقیقاتی برای به حداقل رساندن مصرف انرژی با امکان امنیت و قابلیت اطمینان است مدیریت انرژی ساختمانهای مسکونی در چند سال گذشته مورد توجه قرار گرفته است به دلیل این که بخش مسکونی بیشترین مصرف را دارد کل انرژی تولید شده توسط منابع مختلف در ساختمانهای مسکونی به طور معمول، برای مدیریت یک سیستم کنترل انرژی کارآمد مورد نیاز است که قادر به کاهش مصرف انرژی بدون به خطر انداختن محیط کاربر در داخل ساختمان است، روشهای زیادی برای دستیابی به اهداف تامین انرژی ارائه می شود مصرف و به حداکثر رساندن راحتی کاربر با حفظ پارامترهای مختلف مورد توجه قرار گرفته است، بهینه سازی با استفاده از الگوریتم ژنتیک ترکیب شدن تا فرآیند بهینه سازی بهتر شود اما همه این روشها در حل صحیح مشکل با مشکلاتی روبرو هستند. الگوریتم خفاش یکی از جدیدترین رویکردهای است که محققان آن را برای حل انواع مختلف مشکلات بهینه سازی از جمله بهینه سازی انرژی در ساختمانهای مسکونی استفاده می کنند. مشکلات بهینه سازی در سالهای اخیر دارای سه پارامتر محیطی، یعنی دما، روشنایی و کیفیت هوای ورودی است و مقادیر بهینه شده این پارامترها هستند خروجی اختلاف مقدار بین پارامترهای محیطی و پارامترهای بهینه شده است ورودی کنترل کننده های فازی هستند که انرژی را به عنوان خروجی می دهد برای تنظیم سیستم سرمایش و گرمایش، کنترل تهویه مطابق با نیاز و یک محیط کاربر پسند، الگوریتم بهینه سازی برای به حداکثر رساندن راحتی کاربر و به حداقل رساندن مصرف انرژی استفاده کرده ایم روش پیشنهادی که کل سیستم مدیریت مصرف انرژی را به طور موثر و موفق نشان میدهد را ارائه می کنیم.

کلیدواژه ها

بهینه سازی، الگوریتم ژنتیک، الگوریتم خفاش، ساختمان هوشمند، انرژی.

اطلاعات بیشتر در مورد COI

COI مخفف عبارت CIVILICA Object Identifier به معنی شناسه سیویلیکا برای اسناد است. COI کدی است که مطابق محل انتشار، به مقالات کنفرانسها و ژورنالهای داخل کشور به هنگام نمایه سازی بر روی پایگاه استنادی سیویلیکا اختصاص می یابد.

کد COI به مفهوم کد ملی اسناد نمایه شده در سیویلیکا است و کدی یکتا و ثابت است و به همین دلیل همواره قابلیت استناد و پیگیری دارد.