وتلندها، مزایا و معایب آنها

  • سال انتشار: 1390
  • محل انتشار: دومین کنفرانس ملی پژوهش های کاربردی منابع آب ایران
  • کد COI اختصاصی: INCWR02_186
  • زبان مقاله: فارسی
  • تعداد مشاهده: 2344
دانلود فایل این مقاله

نویسندگان

سیدحمیدرضا حسینی

کارشناس برنامه ریزی منابع آب، شرکت آب منطقهای تهران

مریم قدسیان

دانشجوی کارشناسی ارشد عمران (محیط زیست)، دانشگاه تربیت مدرس

چکیده

با رشد روز افزون جمعیت و پیشرفت و گسترش صنایع، مصرف آب و به دنبال آن تولید فاضلاب به طور چشمگیری افزایش یافته است. تخلیه فاضلاب به محیط زیست سبب تخریب بیولوژیکی و تغییرات اکولوژیکی محیط، آلودگی منابع آب سطحی و زیر زمینی، بروز بیماریها همانند سرطانها و دیگر بیماریهای حاد و مزمن میگردد. لذا تصفیه فاضلاب امری ضروری است. در سالیان اخیر تحقیقات بسیاری جهت بهینه سازی سیستمهای تصفیه از نظر افزایش بازده و کاهش هزینههای حاصل انجام شده است. یکی از سیستمهای تصفیه، وتلندها هستند که در واقع با استفاده از گیاهان تصفیه فاضلاب را به طور طبیعی انجام میدهند. تحقیقات نشان داده است وتلندها از نظر مصرف انرژی و میزان بازدهی میتوانند بسیار مقرون به صرفه بوده و میتوانند جایگزین مناسبی برای روشهای متداول تصفیه باشند. بسته به مشخصات فاضلاب ورودی و نوع مصرف پساب تصفیه شده، وتلند میتواند به عنوان تصفیه ثانویه، پیشرفته یا مستقل به کار برده شود. در این تحقیق انواع وتلند، فرایند تصفیه درآنها، اثرات زیست محیطی، روش ساخت و مزایا و معایب این سیستم بررسی شده است.

کلیدواژه ها

وتلند مصنوعی، تصفیه فاضلاب، معایب و مزایای وتلند

مقالات مرتبط جدید

اطلاعات بیشتر در مورد COI

COI مخفف عبارت CIVILICA Object Identifier به معنی شناسه سیویلیکا برای اسناد است. COI کدی است که مطابق محل انتشار، به مقالات کنفرانسها و ژورنالهای داخل کشور به هنگام نمایه سازی بر روی پایگاه استنادی سیویلیکا اختصاص می یابد.

کد COI به مفهوم کد ملی اسناد نمایه شده در سیویلیکا است و کدی یکتا و ثابت است و به همین دلیل همواره قابلیت استناد و پیگیری دارد.