بررسی پویای سهم بازار خدمات اینترنت پرسرعت مخابرات استان هرمزگان و شبیه سازی شاخص های تاثیرگذار بر کیفیت عملکرد آن بوسیله روش پویایی شناسی سیستم

  • سال انتشار: 1399
  • محل انتشار: هفدهمین کنفرانس بین المللی مهندسی صنایع
  • کد COI اختصاصی: IIEC17_139
  • زبان مقاله: فارسی
  • تعداد مشاهده: 416
دانلود فایل این مقاله

نویسندگان

محمد غفورنیا

هیئت علمی ، دانشگاه هرمزگان

شریفه قویدل جنبه سرایی

کارشناسی ارشد مدیریت صنعتی گرایش تحقیق در عملیات، دانشگاه هرمزگان

چکیده

با توجه به اهمیت موضوع، هدف این پژوهش بررسی و شناسایی شاخص های تاثیرگذار بر کیفیت اینترنت پرسرعت مخابرات استان هرمزگان و شبیه سازی این شاخص ها جهت شناسایی نقاط قوت و ضعف و همچنین ارائه سیاست هایی جهت بهبود عملکرد این سازمان به شکل کارا و اثربخش، با هدف دستیابی به اهداف استراتژیک است. با استفاده از رویکرد پویایی شناسی سیستم پس از بررسی ادبیات نظری و نظرات کارشناسان شرکت مخابرات هرمزگان، متغیرهای کلیدی در حوزه اینترنت پرسرعت شناسایی و روابط علت و معلولی میان این متغیرها ترسیم شد. سپس روابط ریاضی میان این متغیرها بر اساس روابط موجود در پیشینه تعیین و بر این اساس سیستم مورد مطالعه در حوزه اینترنت پرسرعت مخابرات استان هرمزگان در بازه زمانی 1390 تا 1405 شبیه سازی شد. با توجه به ارتباط متقابل اجزا سیستم و شناخت رفتار متغیرهای اصلی بر اساس نمودار پویایی شناسی سیستم، روند تغییرات شاخص های کلیدی مشخص شد. بر این اساس شاخص های سهم بازار ، تعداد مشتریان، درآمد هر مشتری، کیفیت خدمات، و رضایت مشتری در بازه زمانی 1390 تا 1405 در بازه های متغیر روند صعودی داشتند. در نهایت در راستای بهبود عملکرد شرکت و انتقال از وضعیت غیربهینه به وضعیت بهینه و پایه و در واقع حل مسئله پژوهش، افزایش سرمایه گذاری در شاخص های تنوع محصول، خدمات بازاریابی، پشتیبانی و خدمات پس از فروش و ارائه خدمات جدید به شرکت مخابرات پیشنهاد داده شد.

کلیدواژه ها

اینترنت پرسرعت، مخابرات استان هرمزگان، پویایی شناسی سیستم

مقالات مرتبط جدید

اطلاعات بیشتر در مورد COI

COI مخفف عبارت CIVILICA Object Identifier به معنی شناسه سیویلیکا برای اسناد است. COI کدی است که مطابق محل انتشار، به مقالات کنفرانسها و ژورنالهای داخل کشور به هنگام نمایه سازی بر روی پایگاه استنادی سیویلیکا اختصاص می یابد.

کد COI به مفهوم کد ملی اسناد نمایه شده در سیویلیکا است و کدی یکتا و ثابت است و به همین دلیل همواره قابلیت استناد و پیگیری دارد.