سال انتشار: 1399
کد COI مقاله: CMECE03_027
زبان مقاله: فارسیمشاهد این مقاله: 59
فایل این مقاله در 15 صفحه با فرمت PDF قابل دریافت می باشد
با استفاده از پرداخت اینترنتی بسیار سریع و ساده می توانید اصل این مقاله را که دارای 15 صفحه است به صورت فایل PDF در اختیار داشته باشید.
آدرس ایمیل خود را در کادر زیر وارد نمایید:
مشخصات نویسندگان مقاله بررسی رفتار دینامیکی دستگاه پتک ضربه ای بمنظور طراحی فونداسیون و تکیه گاه فعال
چکیده مقاله:
پرس های ضربه ای و چکش های سقوطی دسته مهمی از ماشین ابزارهای شکل دهی هستند که فرآیند شکل دهی قطعه کار را با مکانیزمهای ضربه ای به انجام می رسانند. باتوجه به بزرگی نیروهای ضربه ای در این ماشینها، طراحی درست فونداسیون و سازوکارهای جانبی در بستر دستگاه، برای تحمل این نیروها یکی از مراحل کلیدی در فاز طراحی دستگاه و همچنین در فاز نصب ماشین است. در این مقاله، با بررسی بارهای دینامیکی تولید شده در سیکل کاری یک پتک ضربه ای، به طراحی یک سیستم تکیه گاهی مناسب پرداخته شده است. برای این منظور نوع مشهوری از چکش های سقوطی، از کمپانی لاسکو آلمان، که در یکی از مجموعه های صنعتی کشور مورد استفاده است، بعنوان مثال موردی انتخاب شده و مشخصات فنی آن شبیه سازی گردیده است. عملکرد مکانیکی کوبه و بدنه چکش در یک سیکل عملکردی توسط نرم افزار ANSYS شبیه سازی شده و با تعیین میزان جابجایی، سرعت و شتاب حاصل شده در بستر دستگاه به طراحی فنربندی مناسب جهت تحمل نیروهای ضربه ای پرداخته شده است. نتایج حاصل از طراحی با مشخصات فنی فنربندی پیشنهادی کمپانی سازنده برای نصب دستگاه تطابق داده شده و بدین ترتیب صحت روند محاسبات تایید گردیده است.
کلیدواژه ها:
طراحی فونداسیون ماشین آلات، فرکانس طبیعی، ضربه، طراحی و تحلیل فنر
کد مقاله/لینک ثابت به این مقاله
برای لینک دهی به این مقاله می توانید از لینک زیر استفاده نمایید. این لینک همیشه ثابت است و به عنوان سند ثبت مقاله در مرجع سیویلیکا مورد استفاده قرار میگیرد:https://civilica.com/doc/1160794/
نحوه استناد به مقاله:
در صورتی که می خواهید در اثر پژوهشی خود به این مقاله ارجاع دهید، به سادگی می توانید از عبارت زیر در بخش منابع و مراجع استفاده نمایید:داودی، محمد و چراغ پور سماواتی، فرزاد،1399،بررسی رفتار دینامیکی دستگاه پتک ضربه ای بمنظور طراحی فونداسیون و تکیه گاه فعال،سومین کنفرانس بین المللی مکانیک،مهندسی برق و کامپیوتر،،،https://civilica.com/doc/1160794
در داخل متن نیز هر جا که به عبارت و یا دستاوردی از این مقاله اشاره شود پس از ذکر مطلب، در داخل پارانتز، مشخصات زیر نوشته می شود.
برای بار اول: (1399، داودی، محمد؛ فرزاد چراغ پور سماواتی)
برای بار دوم به بعد: (1399، داودی؛ چراغ پور سماواتی)
برای آشنایی کامل با نحوه مرجع نویسی لطفا بخش راهنمای سیویلیکا (مرجع دهی) را ملاحظه نمایید.
مدیریت اطلاعات پژوهشی
اطلاعات استنادی این مقاله را به نرم افزارهای مدیریت اطلاعات علمی و استنادی ارسال نمایید و در تحقیقات خود از آن استفاده نمایید.
علم سنجی و رتبه بندی مقاله
مشخصات مرکز تولید کننده این مقاله به صورت زیر است:
در بخش علم سنجی پایگاه سیویلیکا می توانید رتبه بندی علمی مراکز دانشگاهی و پژوهشی کشور را بر اساس آمار مقالات نمایه شده مشاهده نمایید.
مقالات مرتبط جدید
- Introducing a New Weight-Based Heuristic Clustering Method in Mobile Ad-Hoc Networks
- An efficient percolation-based method for influence maximization problem
- Coverage Optimization mechanism in Wireless Sensor Networks using Learning Automata and Greedy Algorithm
مقالات فوق اخیرا در حوزه مرتبط با این مقاله به سیویلیکا افزوده شده اند.
به اشتراک گذاری این صفحه
اطلاعات بیشتر درباره COI
COI مخفف عبارت CIVILICA Object Identifier به معنی شناسه سیویلیکا برای اسناد است. COI کدی است که مطابق محل انتشار، به مقالات کنفرانسها و ژورنالهای داخل کشور به هنگام نمایه سازی بر روی پایگاه استنادی سیویلیکا اختصاص می یابد.
کد COI به مفهوم کد ملی اسناد نمایه شده در سیویلیکا است و کدی یکتا و ثابت است و به همین دلیل همواره قابلیت استناد و پیگیری دارد.