جهت دریافت فایل های پیوست این گزارش بایستی عضو سیویلیکا شوید. چنانچه عضو سیولیکا هستید لطفا ابتدا وارد حساب کاربری خود شوید تا بتوانید فایل ها را مشاهده و دریافت نمایید.
چکیده گزارش:
اهمیت اکوسیستم دریای خزر هم از بعد ملی برای ایران و هم از نظر بین المللی کاملا مشخص است. این اکوسیستم دارای تنوع گونه ای بالا (در کشور ایران بعد از خلیج فارس متنوع ترین اکوسیستم آبی به لحاظ گونه های ماهیان است) و گونه های انحصاری و آب لبشور است. ۴۴ درصد از گونه های ماهیان این منطقه قابلیت بهره برداری اقتصادی دارند. ۲۴ درصد از گونه های ماهیان این منطقه، انحصاری دریای خزر بوده و در سایر نقاط دنیا وجود ندارند. این گونه ها به لحاظ حفاظتی دارای ارزش ویژه ای بوده، ضمن آنکه خصوصیات ویژه این اکوسیستم منحصر به فرد هستند و باید نسبت به حفاظت از آنها تمهیدات خاصی صورت گیرد. لذا به منظور حمایت، حفاظت و احیای سلامت و یکپارچگی تنوع زیستی و زیست بوم دریای خزر و تضمین استفاده پایدار از منابع زیستی لایحه «پروتکل حفاظت از تنوع زیستی الحاقی به کنوانسیون چارچوب حفاظت از محیط زیست دریایی دریای خزر» که به پیشنهاد سازمان حفاظت محیط زیست در جلسه مورخ ۰۵ / ۱۲ / ۱۳۹۷ هیئت وزیران به تصویب رسیده است، جهت طی تشریفات قانونی به مجلس شورای اسلامی ارسال شد.
کد گزارش/لینک ثابت به این گزارش
کد یکتای اختصاصی (COI) این گزارش در پایگاه سیویلیکا میباشد و برای لینک دهی به این گزارش می توانید از لینک زیر استفاده نمایید. این لینک همیشه ثابت است و به عنوان سند ثبت گزارش در مرجع سیویلیکا مورد استفاده قرار میگیرد:https://civilica.com/doc/1160326/
طرحهای پژوهشی و مطالعاتی کشور
مدیریت اطلاعات پژوهشی
مقالات مرتبط جدید
- کاربرد سیستم اطلاعات جغرافیایی (GIS) در مدیریت زیست محیطی حوزة آبخیز صفارود رامسر
- مقایسه فرآیند و کیفیت تولید کمپوست به سه روش بیومکانیکال, ویندرو و طبیعی
- بررسی و شناسایی مهمترین آلاینده های خاک در استان مازندران
- روشهای ارزیابی نگرش سیستمی در سیستم های محیط زیست شهر
- آلودگی آبهای زیر زمینی و سطحی بهMTBE و خطرات بهداشتی
مقالات فوق اخیرا در حوزه مرتبط با این گزارش به سیویلیکا افزوده شده اند.
طرح های پژوهشی مرتبط جدید
- اهمیت تخصیص اعتبار برای مقابله با گردوغبار با وجود بارندگی ها در سال ۱۳۹۸
- بررسی و تحلیل وقایع سیل فروردین ماه سال ۱۳۹۸ ۳ . مقایسه پیش بینی ها و اعلامیه های سازمان هواشناسی ایران با استانداردهای جهانی
- اظهارنظر کارشناسی درباره: «لایحه کمک به ساماندهی پسماندهای عادی با اولویت استان های ساحلی و کلانشهرها با مشارکت بخش غیردولتی»
- اظهارنظر کارشناسی درباره: «لایحه کمک به ساماندهی پسماندهای عادی با مشارکت بخش غیر دولتی» (اعاده شده از شورای نگهیان)
- اظهارنظر کارشناسی درباره: «لایحه کمک به ساماندهی پسماندهای عادی با اولویت استان های ساحلی و کلانشهرها با مشارکت بخش غیردولتی» (اعاده شده از شورای نگهبان (۲))
طرح های پژوهشی فوق اخیرا در حوزه مرتبط با این گزارش به سیویلیکا افزوده شده اند.
به اشتراک گذاری این صفحه
اطلاعات بیشتر درباره COI
COI مخفف عبارت CIVILICA Object Identifier به معنی شناسه سیویلیکا برای اسناد است. COI کدی است که مطابق محل انتشار، به مقالات کنفرانسها و ژورنالهای داخل کشور به هنگام نمایه سازی بر روی پایگاه استنادی سیویلیکا اختصاص می یابد.
کد COI به مفهوم کد ملی اسناد نمایه شده در سیویلیکا است و کدی یکتا و ثابت است و به همین دلیل همواره قابلیت استناد و پیگیری دارد.