سال انتشار: 1399
کد COI مقاله: GECCONF04_011
زبان مقاله: فارسیمشاهده این مقاله: 149
فایل این مقاله در 7 صفحه با فرمت PDF قابل دریافت می باشد
با استفاده از پرداخت اینترنتی بسیار سریع و ساده می توانید اصل این مقاله را که دارای 7 صفحه است به صورت فایل PDF در اختیار داشته باشید.
آدرس ایمیل خود را در کادر زیر وارد نمایید:
مشخصات نویسندگان مقاله اصلاح الکترود خمیر کربن با استفاده از کمپلکس مولیبدن با لیگاند باز شیف سه دندانه مشتق شده از نیکوتینیک اسید هیدرازید و 5 – برمو سالیسیل آلدهید جهت اندازه گیری همزمان ویتامین ث و استامینوفن
چکیده مقاله:
در مطالعه حاضر، الکترود خمیر کربن با استفاده از کمپلکس باز شیف مولیبدن و نانولوله های کربنـی اصـلاح شـد. سـپس رفتار الکتروشیمیایی ویتامین ث و استامینوفن در سطح الکترود اصلاح شده و اصلاح نشده بررسی شد. به منظور تعیین pH بهینه برای دستیابی به بیشترین جدایی پیک آندی ویتامین ث و اسـتامینوفن و بیشـترین حساسـیت، آزمایشـات ولتـامتری چرخـه ای و پالس تفاضلی در محلولهای بافری با pH های مختلف انجام شد. نتایج نشان می دهد که با افزایش 10 درصد وزنی نانولولـه هـای کربنی و %3 کمپلکس بازشیف مولیبدن در بافت خمیر کربن اصلاح شده، به همراه نفیون، جدایی پیک برای اکسایش ویتـامین ث و استامینوفن افزایش می یابد و در نتیجه اندازه گیری همزمان این دو ترکیب با صحت بالا ممکن میشـود. از طـرف دیگـر افـزایش بیش از مقدار ذکر شده اصلاح گرها، اثر نامطلوبی روی حساسیت و پاسخ الکترود دارد. همچنین دیگر نتایج این مطالعـات حـاکی از بیشترین جدایی پیک در pH=4/0 می باشد. دامنه خطی برای ویتامین ث بین 1/0 µM تا 1000µM و بـرای اسـتامینوفن بـین 0/8 µM تا 1000µM اندازه گیری شد. شیب منحنی کالیبرسیون بـرای ویتـامین ث 15/99 µAmM-1 بـا ضـریب همبسـتگی 0/9998 و برای استامینوفن 58/01 µAmM-1 با ضریب همبستگی 0/9990 بدست آمد. انحراف استاندارد نسبی بـر اسـاس پـنج بار تکرار اندازه گیریهای کالیبراسیون در طول یک ماه برای شـیب منحنـی کالیبراسـیون در مـورد ویتـامین ث و اسـتامینوفن بـه ترتیب 2/9 و 3/2 درصد بدست آمد. این الکترود تکرارپذیری بالا، پایـداری پاسـخ زیـاد و حدتشـخیص در حـد میکرومـولار بـرای ویتامین ث و استامینوفن را نشان میدهد.
کلیدواژه ها:
کد مقاله/لینک ثابت به این مقاله
کد یکتای اختصاصی (COI) این مقاله در پایگاه سیویلیکا GECCONF04_011 میباشد و برای لینک دهی به این مقاله می توانید از لینک زیر استفاده نمایید. این لینک همیشه ثابت است و به عنوان سند ثبت مقاله در مرجع سیویلیکا مورد استفاده قرار میگیرد:https://civilica.com/doc/1159740/
نحوه استناد به مقاله:
در صورتی که می خواهید در اثر پژوهشی خود به این مقاله ارجاع دهید، به سادگی می توانید از عبارت زیر در بخش منابع و مراجع استفاده نمایید:زارع مهرجردی، حمیدرضا و طباطبائی بفروئی، سیدجلال الدین،1399،اصلاح الکترود خمیر کربن با استفاده از کمپلکس مولیبدن با لیگاند باز شیف سه دندانه مشتق شده از نیکوتینیک اسید هیدرازید و 5 – برمو سالیسیل آلدهید جهت اندازه گیری همزمان ویتامین ث و استامینوفن،چهارمین کنفرانس علوم و فناوری شیمی کاربردی حسگرها و زیست حسگرها،شیراز،https://civilica.com/doc/1159740
در داخل متن نیز هر جا که به عبارت و یا دستاوردی از این مقاله اشاره شود پس از ذکر مطلب، در داخل پارانتز، مشخصات زیر نوشته می شود.
برای بار اول: (1399، زارع مهرجردی، حمیدرضا؛ سیدجلال الدین طباطبائی بفروئی)
برای بار دوم به بعد: (1399، زارع مهرجردی؛ طباطبائی بفروئی)
برای آشنایی کامل با نحوه مرجع نویسی لطفا بخش راهنمای سیویلیکا (مرجع دهی) را ملاحظه نمایید.
مدیریت اطلاعات پژوهشی
اطلاعات استنادی این مقاله را به نرم افزارهای مدیریت اطلاعات علمی و استنادی ارسال نمایید و در تحقیقات خود از آن استفاده نمایید.
علم سنجی و رتبه بندی مقاله
مشخصات مرکز تولید کننده این مقاله به صورت زیر است:
در بخش علم سنجی پایگاه سیویلیکا می توانید رتبه بندی علمی مراکز دانشگاهی و پژوهشی کشور را بر اساس آمار مقالات نمایه شده مشاهده نمایید.
مقالات مرتبط جدید
- SYNTHESIS METHODS OF CARBON QUANTUM DOTS
- Alizarin Red as a single colorimetric chemosensor for sequential determination of Al3+ and CN- ion
- Design of a novel naked-eye sensor based on the ALR-MR-Hg2+ system: Monitoring of Biologically Important Anions
- A Molecular Docking Study of the Active Compounds of Rosa Damascena with COVID-19: An-In Silico Study
- کاربرد زیست - پلیمر هوشمند حساس به کاتیون در کنترل آب در مخازن لایه ای
مقالات فوق اخیرا در حوزه مرتبط با این مقاله به سیویلیکا افزوده شده اند.
طرح های پژوهشی مرتبط جدید
طرح های پژوهشی فوق اخیرا در حوزه مرتبط با این مقاله به سیویلیکا افزوده شده اند.
به اشتراک گذاری این صفحه
اطلاعات بیشتر درباره COI
COI مخفف عبارت CIVILICA Object Identifier به معنی شناسه سیویلیکا برای اسناد است. COI کدی است که مطابق محل انتشار، به مقالات کنفرانسها و ژورنالهای داخل کشور به هنگام نمایه سازی بر روی پایگاه استنادی سیویلیکا اختصاص می یابد.
کد COI به مفهوم کد ملی اسناد نمایه شده در سیویلیکا است و کدی یکتا و ثابت است و به همین دلیل همواره قابلیت استناد و پیگیری دارد.